Ηλεία

Πράξη ανθρωπιάς από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δουνεΐκων

Ανθρωπιστική βοήθεια για τον πληττόμενο λαό της Ουκρανίας
Ακούστε το άρθρο

Αλυσίδα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τον πληττόμενο ουκρανικό λαό έστισε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δουνεΐκων που συγκέντρωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας που ανεβαίνουν τον δικό τους… Γολγοθά στο φόντο του πολέμου, με την πράξη αυτή να χαρακτηρίζεται κάτι περισσότερο από συγκινητική.

Πακέτα με τρόφιμα, φαρμακευτικό υλικό αλλά και βασικά αγαθά για τα παιδιά, παραδόθηκαν από τους ανθρώπους του συλλόγου, στο «Χαμόγελο του Παιδιού», στον Πύργο και στη συνέχει θα αποσταλούν τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας.

Μάλιστα, σήμερα, και σύμφωνα με το «Χαμόγελο», 30 τόνοι ειδών πρώτης ανάγκης έφτασαν με ασφάλεια στα σύνορα της Ουκρανίας. Εκεί μεταφορτώθηκαν σε φορτηγά του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας και σφραγίστηκαν ώστε να μπουν στην εμπόλεμη ζώνη και να μοιραστούν με αξιοπρέπεια και σεβασμό στην προφορά σας σε αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη χωρίς να πεταχτεί ή να απαξιωθεί κανένα από τα χιλιάδες είδη που συγκεντρώσαμε.

Το κύμα της αλληλεγγύης προς τους Ουκρανός που βιώνουν εδώ και μέρες φρικιαστικές στιγμές, είναι τεράστιο και η ανταπόκριση του κόσμου και των φορέων, ακόμα μεγαλύτερη.

Όλη η επικαιρότητα