Ποδόσφαιρο

Premier League: Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ 5-0 – «Κατέρρευσε» μέσα στο «Έτιχαντ» η Άρσεναλ

H Μάντσεστερ Σίτι έδειξε από πολύ νωρίς πως θα είχε ένα εύκολο μεσημέρι στην έδρα της κόντρα στην Άρσεναλ
Ακούστε το άρθρο

Η Άρσεναλ… κατέρρευσε στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι. Οι “πολίτες” ήταν ανώτεροι και επικράτησαν πολύ εύκολα με 5-0. Αποβολή για τον Τσάκα στο πρώτο ημίχρονο.

Δεν συνάντησε καμία δυσκολία. Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν εκπληκτική κόντρα στην… απογοητευτική Άρσεναλ και νίκησε με το εντυπωσιακό 5-0 μέσα στο “Έτιχαντ”.

H Μάντσεστερ Σίτι έδειξε από πολύ νωρίς πως θα είχε ένα εύκολο μεσημέρι στην έδρα της κόντρα στην Άρσεναλ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα κατάφερε να σκοράρει δύο φορές μέσα σε 12 λεπτά, στο παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Premier League.

Στο 7‘ Γκουντογκάν έκανε το 1-0 με κοντινή κεφαλιά (ασίστ ο Γκρίλις), ενώ στο 12′ ο Τόρες διπλασίασε τα τέρματά των “πολιτών”. Η… απογοητευτική Άρσεναλ έμεινε με δέκα παίκτες στο 35′, μετά την αποβολή του Τσάκα (κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Κανσέλο) και είδε την Μάντσεστερ Σίτι να πετυχαίνει και τρίτο γκολ στο πρώτο μέρος, με τον Ζεσούς (43′ από νέα ασίστ του Γκρίλις).

Η Μάντσεστερ Σίτι συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στην επανάληψη. Το 4-0 ήρθε σχετικά νωρίς, με τον Ρόντρι να βάζει αυτή τη φορά το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ (53′) με υπέροχο πλασέ. Οι παίκτες της Άρσεναλ έδειξαν ανήμποροι να βγάλουν ανταγωνιστικό πρόσωπο, οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο, κυκλοφόρησαν την μπάλα έξω από την περιοχή, οι Λονδρέχοι… ταμπουρώθηκαν και τελικά δέχθηκαν το τελικό 5-0 από τον Μαχρέζ στο 84′.

Όλη η επικαιρότητα