Αθλητισμός

Πρεμιέρα με ήττα για τον Άρη Αρχαίας Ολυμπίας (1-2)

olympia-4.jpg
Ακούστε το άρθρο

Με εντός έδρας ήττα ξεκίνησε τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική ο Άρης Αρχαίας Ολυμπίας, καθώς ηττήθηκε 1-2 από τον Ζακυνθιακό στο γήπεδο του Στρεφίου το απόγευμα της Κυριακής.

Ο Άρης προηγήθηκε μόλις στο 1′ με πέναλτι που κέρδισε ο Νικολόπουλος από τον Τζιαφέρη και εκτέλεσε εύστοχα ο Πανάκης.

Ο Ζακυνθιακός ισοφάρισε στο 11′ με κοντινό πλασέ του Καραμαλίκη από ωραία προσπάθεια του Δρόσου.

Το 1-1 δεν άλλαξε ως το τέλος του ημιχρόνου, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή αλλά οι Ζακυνθινοί αμύνονταν σωστά.

Στο β’ ημίχρονο ο Ζακυνθιακός επέμεινε στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων «μπλοκάροντας» τα επιθετικά ατού του Άρη, με αποτέλεσμα στο 69′ να κάνει το 1-2 με μονοκόμματο σουτ του Δρόσου με αριστερό, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε την ασταθή απομάκρυνση της μπάλας από τους αμυντικούς σε κόρνερ που εκτέλεσε ο -πρώην παίκτης του Πανηλειακού- Στέλιος Λιβέρης.

Στο 89′ ο Παπαγεωργίου έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, καθώς ο τερματοφύλακας Χαρακτινός μπλόκαρε την μπάλα στο τετ α τετ.

Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν το 1-2 ως το τέλος και πανηγύρισαν σπουδαία νίκη, η οποία τους καθιστά φαβορί πλέον για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης Αρχαίας Ολυμπίας (Ντανιέλ Μπατίστα): Αλεξανδρόπουλος, Γαλανόπουλος (74′ Οικονομίδης), Νικολόπουλος, Αναμουρλίδης, Καρύδης, Πανάκης, Μπρης, Δημητρουλόπουλος. Καπατσούλιας (59′ Στρίγγας), Μπράβος, Θεοδωρακόπουλος (51′ Παπαγεωργίου)

Α.Ο.Π Ζακυνθιακός (Στράτος Κουρούμαλος): Χαρακτινός, Φυτόπουλος, Μαρμαράς, Αρκαδιανός, Τζιαφέρης, Κωστάκης, Λιβέρης, Σούρμπης, Δρόσος (86′ Κόλα) , Πέττας (90+3′ Κίτος), Καραμαλίκης (81′ Μαλαφούρης)

Διαιτητές: Κορδολαίμης, Λάμπρου, Μητάρης (Ανατολικής Αττικής)

Όλη η επικαιρότητα