Αχαϊα

Προφυλακιστέοι οι τρείς απο τους τέσσερις συλληφθέντες για τη δολοφονία του 21χρονου στη Λακκόπετρα

Ακούστε το άρθρο

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν  οι τρείς απο τους τέσσερις συλληφθέντες που κατηγορούνται για την δολοφονία του 21 χρονου Πακιστανού, στη Λακκόπετρα.

Ο τέταρτος συλληφθείς πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη.

Όλα ξεκίνησαν στις 6 Ιουλίου όταν  δηλώθηκε η εξαφάνιση του 21χρονου, από δύο ομοεθνείς του. Έπειτα από αναζητήσεις οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, εντόπισαν το αυτοκίνητο του 21χρονου, σε αγροτική περιοχή στο Λιμνοχώρι Αχαΐας. Εντωμεταξύ ο πατέρας του θύματος, που διαμένει στο Πακιστάν, κατήγγειλε ότι άγνωστοι δράστες έχουν απαγάγει τον γιο του, ζητώντας του λύτρα για να μην τον σκοτώσουν, και ότι από τη στιγμή που κατέβαλε τα λύτρα δεν επικοινώνησαν ξανά μαζί του.

Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τη συμμετοχή των τριών δραστών στην απαγωγή και στην ανθρωποκτονία του 21χρονου, καθώς και στον εκβιασμό του πατέρα του. Έτσι μετά από  αναζητήσεις εντόπισαν στις 23 Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη τα τρία άτομα και τα συνέλαβαν. Κατά την προανάκριση, ένας από τους συλληφθέντες ομολόγησε τις πράξεις του και υπέδειξε στους αστυνομικούς, αγροτική περιοχή στην Λακκόπετρα Αχαΐας, όπου βρέθηκε η σορός του θύματος.

tempo24

Όλη η επικαιρότητα