Ελλάδα

Προφυλακιστέος ο πρώην παίκτης reality που «μπούκαρε» στο Εφετείο – Οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 34χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι που εισέβαλε στο Εφετείο Αθηνών το πρωί του Σαββάτου.
Ακούστε το άρθρο

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 34χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι που εισέβαλε στο Εφετείο Αθηνών το πρωί του Σαββάτου, δηλώνοντας πως θέλει να πάει φυλακή.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το in.gr, ο κατηγορούμενος θα κρατηθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού λόγω της κατάστασης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, πατέρας δύο μικρών παιδιών, δήλωσε εξαρτημένος από τις ναρκωτικές ουσίες, μετανιωμένος για τις πράξεις του ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το μεγαλύτερο μέρος του 1,5 εκατ. ευρώ που βρέθηκε στο αυτοκίνητο και στο σπίτι του, προέρχεται από οικογενειακές αποταμιεύσεις και αγοραπωλησίες ακινήτων, αλλά και από την ενασχόληση με τα site που άνδρες παρέχουν ερωτικές υπηρεσίες.

Πού βρήκε τα εκατομμύρια;

Σημειώνεται πως ο ίδιος τις περισσότερες ώρες φαίνεται να βρίσκεται σε σύγχυση και άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ωστόσο σε μια στιγμή διαύγειας φέρεται να αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι τα χρήματα προέρχονται από παράνομες δραστηριότητες.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε ο Alpha, όταν ρωτήθηκε για πολλοστή φορά από τους αστυνομικούς πού βρήκε τόσα χρήματα, εξομολογήθηκε ότι τα χρήματα προέρχονται τόσο από εμπόριο ναρκωτικών όσο και από ερωτικά ραντεβού επί πληρωμή (στα οποία γίνονταν και χρήση ναρκωτικών).

Υπενθυμίζεται ότι στο αμάξι του κατηγορούμενου 34χρονου βρέθηκαν και ναρκωτικά, ενώ ο ίδιος παραδέχθηκε ότι κάνει εδώ και χρόνια χρήση.

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Σύμφωνα με το απολογητικό υπόμνημα που επικαλείται το protothema.gr ο 34χρονος δηλώνει «θύμα» των ναρκωτικών ουσιών.

Ξεκίνησε δίνοντας το ιστορικό του, δηλώνοντας «πολυτοξικομανής» που αδυνατούσε να ξεπεράσει την έξη του για τις ουσίες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είμαι εξαρτημένος χρήστης ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα πολυτοξικομανής, δίχως να έχω την ικανότητα να αποβάλλω την έξη των ναρκωτικών ουσιών από μόνος μου.

Μπούκαρα στο Εφετείο γιατί είμαι εξαρτημένος στα ναρκωτικά

«Τα τελευταία χρόνια δυστυχώς ο εθισμός μου στις ναρκωτικές ουσίες ήταν τόσο έντονος όπου πραγματικά η παράδοση μου στις αρμόδιες αρχές και επί της ουσίας η επίκληση μου για βοήθεια ήταν μονόδρομος προκειμένου να σώσω την οικογένεια μου και την ίδια μου τη ζωή. Όλα τα ναρκωτικά που παρέδωσα στις αστυνομικές αρχές τα είχα προμηθευθεί εδώ και αρκετό καιρό και φυσικά η χρήση όλων αυτών ήταν καθημερινή και συστηματική με αποτέλεσμα να μου δημιουργηθούν ανυπέρβλητα ψυχιατρικά προβλήματα και πλέον να έχω σωματικά καταρρακωθεί, και να μην μπορώ ούτε να φροντίζω τον εαυτό μου πόσο μάλλον την οικογένεια μου».

«Από την πρώτη στιγμή που έφθασα στην οδό Λουκάρεως στην Αθήνα, όπου και βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο ο αστυνομικός – ειδικός φρουρός καθώς φυλάσσει το χώρο των Δικαστηρίων και συγκεκριμένα του Εφετείου Αθηνών, παραδόθηκα σε αυτόν δίνοντας του όλες τις απαραίτητες εξηγήσεις δίχως να αποκρύψω τίποτα. Ήδη κατά τη στιγμή παράδοσης μου, βρισκόμουν σε πλήρη σύγχυση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Όλες τις ναρκωτικές ουσίες που κατείχα του τις παρέδωσα αμέσως, δίχως κανένα δισταγμό και ζήτησα τη βοήθεια του».

Σε ό,τι αφορά στο θέμα του «θησαυρού» του 1.5 εκατομμυρίου ευρώ, σε τσαλακωμένα χαρτονομίσματα των 5, 10 και 20 ευρώ για τα οποία οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής θεωρούν ότι προέρχονται από εμπορία ουσιών, ο 34χρονός ισχυρίζεται πως δεν έχουν να κάνουν με διακίνηση αλλά ούτε από άλλες παράνομες πηγές χωρίς όμως να δίνει πειστικές απαντήσεις αναφορικά με το πόθεν έσχες.

Τέλος, ο ίδιος ζητά να μην  προφυλακιστεί καθώς όπως λέει έχει μόνιμη κατοικία και δεν είναι ύποπτος φυγής.

Όλη η επικαιρότητα