Ελλάδα

Προφυλακίστηκε ο ληστής που τραυμάτισε ο 88χρονος στη Γλυφάδα

Ακούστε το άρθρο

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε, μετά την απολογία του στον 1ο τακτικό ανακριτή, ο 28χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι εισέβαλλε, μαζί με έναν ανήλικο, στο σπίτι του 88χρονου στη Γλυφάδα για να τον ληστέψει.

Ο 28χρoνος, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φέρει διαμπερές τραύμα στο χέρι από τη σφαίρα που δέχτηκε μετά τον πυροβολισμό από το όπλο που κρατούσε ο ηλικιωμένος άνδρας, ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι είναι χρόνια τοξικομανής και δεν είχε σχεδίαση την πράξη του. «Είμαι χρόνια τοξικομανής. Ήμουν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα από το περιστατικό. Ζητάω συγγνώμη για το ότι έγινε δεν το ήθελα», φέρεται να ισχυρίστηκε ενώπιον του ανακριτή συμπληρώνοντας πως επέστρεψε στον ηλικιωμένο τη βέρα της συζύγου του και τα σταυρουδάκια που είχε κλέψει.

Ο κατηγορούμενος, λίγο πριν οδηγηθεί στον Κορυδαλλό, ζήτησε να μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης.

Ο 17χρονος συγκατηγορούμενος του, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε πως επρόκειτο να ληστέψουν τον 88χρονο. Μετά την απολογία του ο ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος με μοναδικό περιοριστικό όρο την υποχρέωση για εποπτεία από την υπηρεσία ανηλίκων.

Πηγή: newsbeast

Όλη η επικαιρότητα