Προγνωστικά

Προγνωστικά Τένις: Ένα επίπεδο πάνω η Ανισίμοβα

Επιστροφή στο γυναικείο ταμπλό!
Ακούστε το άρθρο

Ο Νόρι όχι μόνο έκανε το καλύτερο παιχνίδι του φέτος στο Γουίμπλεντον, αλλά μας «έσπασε» και το σερί των επιτυχημένων προβλέψεων που είχαμε ως ώρας στη διοργάνωση. Δε κοιτάμε πίσω, όμως, καθώς υπάρχει ακόμα μια γεμάτη από αγώνες εβδομάδα. Μάθε τα πάντα τις στοιχημα προσφορεσ*

Επιστροφή στο γυναικείο ταμπλό, λοιπόν, με τη μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης, την Χάρμονι Ταν, να αντιμετωπίζει τη νεότερη, αλλά πιο «ψημένη» σε μεγάλα τουρνουά, Αμάντα Ανισίμοβα. Η νικήτρια θα πάρει μια θέση στα προημιτελικά.

Α. ΑΝΙΣΙΜΟΒΑ: Δεν έχει φτάσει καθόλου εύκολα μέχρι τον 4ο γύρο του Γουίμπλεντον η 20χρονη Αμάντα Ανισίμοβα, καθώς έχει κληθεί να παίξει με πολύ δύσκολες αντιπάλους. Τρανό παράδειγμα ήταν η τελευταία της «μάχη» με τη συμπατριώτισσά της Αμερικανίδα Κόρι Γκοφ (νούμερο 12 στο κόσμο), εκεί όπου κέρδισε με ανατροπή. Είναι το πρώτο ματς που θα παίξει στη καριέρα της κόντρα στη Ταν και οφείλει να είναι πολύ προσεκτική, μιας και η αντίπαλός της είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Χ. ΤΑΝ: Αν έλεγε κάποιος πριν την έναρξη του Γουίμπλεντον, πως η Γαλλιδο-Βιετναμέζα Χάρμονι Ταν θα έπαιζε για ένα εισιτήριο για την «8άδα», ίσως να τον περνούσαν για τρελό. Η 24χρονη τενίστρια δεν είχε φτάσει πιο μακριά από τον 2ο γύρο ενός Γραν Σλαμ και ουσιαστικά άρχισε να εμφανίζεται στο προσκήνιο πέρσι. Φυσικά, έχει ήδη μπει στα χαϊλάιτ του θεσμού, αφού ήταν αυτή που άφησε εκτός τουρνουά στο 1ο γύρο τη Σερένα Γουίλιαμς, στην επιστροφή της θρυλικής Αμερικανίδας στην ενεργό δράση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ταν έχει καταφέρει να αιφνιδιάσει σχεδόν όλες τις αντιπάλους της, όμως η Ανισίμοβα δεν είναι τενίστρια που… μασάει. Η Αμερικανίδα θα μπει με φόρα στο κορτ και μπορεί να «καθαρίσει» με 2-0, κάτι που πληρώνει 1.78 στον Stoiximan.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όλη η επικαιρότητα