Ελλάδα

Πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ο 1 από τους 8 συλληφθέντες για τη δολοφονία του Άλκη

Αναζητούνται ακόμα δύο άτομα, ο ένας στη Θεσσαλονίκη και ο άλλος στην Αλβανία όπου έχει διαφύγει.
Ακούστε το άρθρο

Μπαράζ συλλήψεων των δραστών της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη καταγράφηκε την Κυριακή, με τους συλληφθέντες να φτάνουν πλέον τους οκτώ. Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ, χθες αργά το βράδυ, συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο οδηγός, Γ.Κ. του δεύτερου αυτοκινήτου, το οποίο συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση. Ο Γ.Κ είναι πρώην ποδοσφαιριστής στην παιδική ομάδα του ΠΑΟΚ, υπάλληλος σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας υποδημάτων και οργανωμένος στη ΘΥΡΑ 4.

Μάλιστα o Γ.Κ είναι φίλος, στο Facebooκ με τον 20χρονο Αλβανό ο οποίος έχει διαφύγει στη χώρα του και καταζητείται.

Οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των δύο ακόμη ατόμων που εμπλέκονται στη δολοφονία του 19χρονου και συγκλόνισε το πανελλήνιο συνεχίζονται.

Σημειώνεται επίσης ότι σήμερα (Δευτέρα) απολογείται ο 23χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονική επίθεση στον Άλκη και την παρέα του ενώ στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν και οι 8 έως τώρα συλληφθέντες.

Τα έξι άτομα που συνελήφθησαν νωρίτερα την Κυριακή είναι πέντε Έλληνες και ένας Αλβανός, όλοι τους ηλικίας από 20 έως 23 ετών. Σύμφωνα με τις αρχές θεωρείται πως είχαν ενεργό ρόλο στη δολοφονία του 19χρονου και τον τραυματισμό των δυο φίλων του, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης στο Χαριλάου.

Πηγή:Πρώτο Θέμα

Όλη η επικαιρότητα