Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Euro 2020: “Φρενίτιδα” στο Κόσοβο για το ματς με την Αγγλία!

Ακούστε το άρθρο

Το Κόσοβο έχει χάσει την ευκαιρία να προκριθεί στο Euro 2020 μέσω της προκριματικής φάσης και ελπίζει πλέον να το πετύχει μέσω των play off του Nations League. Αυτό όμως δεν εμποδίζει τους φιλάθλους της ομάδας να αντιμετωπίζουν σαν γιορτή τη σημερινή (17/11, 19:00) αναμέτρηση με την Αγγλία και ετοιμάζονται να προσφέρουν ένα πολύ θερμό καλωσόρισμα στα “Τρία λιοντάρια” και τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο “Φαντίλ Βόκρι” απόψε.

Το γήπεδο, “Φαντίλ Βόκρι” έχει χωρητικότητα μόλις 12.600 φιλάθλων, αλλά η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας  έκανε γνωστό ότι υπήρχαν περισσότερες από 200.000 αιτήσεις από φιλάθλους που ήθελαν να εξασφαλίσουν μία θέση για το ματς με τους Άγγλους με αποτέλεσμα η ιστοσελίδα της ομοσπονδίας να “πέσει” αρκετές φορές.

 “Οι Άγγλοι παίκτες αξίζουν ένα υπέροχο καλωσόρισμα. Η άφιξη στη χώρα μας της ομάδας όπου γεννήθηκε το ποδόσφαιρο είναι τιμή και είμαστε περήφανοι.” δήλωσε ο Λουλζίμ Μπερίσα, επικεφαλής των φιλάθλων της εθνικής ομάδας του Κοσόβου και όλα δείχνουν ότι η σημερινή επίσκεψη των Άγγλων στα Βαλκάνια δεν θα έχει σχέση με την τελευταία στη Βουλγαρία όπου οι παίκτες τους έγιναν δέκτες σφοδρής ρατσιστικής επίθεσης.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος η Αγγλία, βρίσκεται στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου με 18 βαθμούς και έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση, ενώ το Κόσοβο είναι στην τρίτη θέση και δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο.

via

Όλη η επικαιρότητα