Πολιτισμός

Πρόλαβε την… καταιγίδα το Καρναβάλι των Γαργαλιάνων!

gargal.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι καρναβαλικές εκδηλώσεις 2015 στους Γαργαλιάνους με τη μεγάλη παρέλαση της Κυριακής 22 Φεβρουαρίου.


Ίσα που πρόλαβε να ολοκληρωθεί το Καρναβάλι και ξέσπασε καταιγίδα στους Γαργαλιάνους το μεσημέρι της Κυριακής.


Ο καιρός έκανε τελικά το χατίρι στους καρναβαλιστές των Γαργαλιάνων που αναβίωσαν την παρέλαση στον κεντρικό δρόμο των Γαργαλιάνων και παρουσίασαν μια διασκεδαστική και ποιοτική παρέλαση.

Μικροί και μεγάλοι λοιπόν αναμείχθηκαν χαρίζοντάς μας εξαιρετικές εντυπώσεις μέσα από μία πολύ ωραία παρέλαση που ο παλμός, οι έξυπνες, επίκαιρες και εντυπωσιακές μεταμφιέσεις και η χαρούμενη διάθεση έδωσαν τον τόνο. Υπό τους ήχους των κλασικών αποκριάτικων τραγουδιών, καθώς και των πιο επίκαιρων η παρέλαση ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι και κράτησε περίπου µία ώρα.


 Όλα τα γκρούπ που συμμετείχαν στην παρέλαση, αφού τελείωσε, συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία των Γαργαλιάνων για χορό και διασκέδαση. Ο κόσμος που έσπευσε να παρακολουθήσει την καθιερωμένη παιδική καρναβαλίστικη παρέλαση χειροκρότησε τους μικρούς καρναβαλιστές με θέρμη κι ενθουσιασμό.

Το «παρών» στην παρέλαση έδωσε και ο Δήμαρχος Τριφυλίας, Π. Κατσίβελας, ο οποίος σε δηλώσεις του αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, είπε χαρακτηριστικά:

«Όλοι οι άνθρωποι που συνέβαλαν σε αυτό το ωραίο πανηγύρι ξέρουν να “παίζουν” με την ποιότητα»

3

4

5

Πηγή: gargalianoionline.gr

Όλη η επικαιρότητα