ΕΠΣ Ηλείας

Προοδευτική Μανωλάδας – Ηλειακός Βαρθολομιού 1-0: «Ανάσα» με Παντελή!

Ακούστε το άρθρο

Πολύ σπουδαία νίκη που πλέον τις αναπτερώνει στο ακέραιο τις ελπίδες για απευθείας παραμονή πήρε χθες στη Ν. Μανωλάδα, η Προοδευτική που χάρη στο γκολ του Παντελή νίκησε 1-0 τον Ηλειακό Βαρθολομιού και έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί του. Ο ταχύτατος εξτρέμ της ομάδας του Π. Χρηστίδη έβαλε μπροστά στο σκορ τους τυπικά γηπεδούχους με κεφαλιά στο 8’ και όταν χρειάστηκε, ο Κυριακόπουλος κράτησε το μηδέν στο κοντινό πλασέ του Τσουκαλά. Στο 44’ ο σκόρερ της Προοδευτικής λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα γκολ του όμως ο Βύτανος αντέδρασε σωστά, με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να λέει όχι στον Νικολετάκη στο 60’ και στο 70’ και να απομακρύνει και το φάουλ του Βαλογιάννη στο 80’, με το 1-0 να είναι το τελικό σκορ.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Κυριακόπουλος, Πατσούρας, Κατσιμητσήρης, Μούζος, Ορλώφ, Ζ. Βαλογιάννης, Παντελής (83΄Σωτηρόπουλος), Παναγιωτόπουλος, Λιακόπουλος, Α. Βαλογιάννης (74΄Πέρδικας-88΄λ.τ. Κρίγκος), Νικολετάκης.

ΗΛΕΙΑΚΟΣ: Βύτανος, Ράπτης, Σ. Μαργαρώνης, Χατζηγιάννης, Μπελεκούκιας, Δ. Τσουκαλάς, Πανόπουλος (55΄ Ραυτόπουλος), Κουλούρης (60΄Λόξας), Τσιράκης (80΄Π. Κορκός), Π. Τσουκαλάς, Ράλλης.

Όλη η επικαιρότητα