ΕΠΣ Ηλείας

Προοδευτική Μανωλάδας – Ν. Κόροιβος Κατσαρού 6-0: Εξι-τήριο από την «εντατική»

Πρώτη νίκη αλλά τι νίκη για την Προοδευτική που συνέτριψε με 6-0 το Κατσαρού και πανηγύρισε μετά από έξι άκαρπες προσπάθειες στην φετινή Α1, βλέποντας παράλληλα τον Χρ. Νικολετάκη, το μεγάλο της όπλο, να δηλώνει «παρών». Ο πολύπειρος στράικερ των γηπεδούχων είδε τις προσπάθειές του στο 15΄ και το 20′ να καταλήγουν στο δοκάρι, όμως πέντε λεπτά αργότερα ο Παντελής έγραψε το 1-0. Δύο λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Νικολετάκης βρήκε τελικά δίχτυα για το 2-0 και στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν με το πόδι στο γκάζι. Το 3-0 έγινε από τον Λιακόπουλο στο 53′ ενώ ο Παντελής στο 57′ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα σημείωσε το 4-0. Στο 83′ ήταν η σειρά του Νικολετάκη να πετύχει δεύτερο τέρμα για το 5-0 ενώ το τελικό 6-0 διαμόρφωσε στο 88′ ο Μιχαλόπουλος.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Κυριακόπουλος, Πατσούρας (60΄Σωτηρόπουλος), Κατσιμητσήρης (80΄κ. Αντωνόπουλος), Μούζος, Μπιτούνης, Ζ. Βαλογιάννης, Παντελής (71΄Μιχαλόπουλος), Α. Βαλογιάννης (22΄λ.τ. Λιακόπουλος), Ορλώφ, Πέρδικας, Νικολετάκης.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ: Πανόπουλος, Μπουτσικάκης (46΄Νικολακόπουλος), Σπηλιωτόπουλος, Ταρζάνος (63΄Βλασσόπουλος), Τόλλιας, Ψάρρης, Μαρνέρας, Τζανέτος (73΄Τσάμης), Γαλανόπουλος, Οικονομίδης (63΄Ρωμαίος), Α. Σπηλιωτόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα