ΕΠΣ Ηλείας

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΑΝΟΛΑΔΑΣ – ΑΛΦΕΙΟΣ ΕΠΙΤΑΛΙΟΥ 1-0: Ο Νικολετάκης «είπε» την τελευταία λέξη!

Ακούστε το άρθρο

Με γκολ του «συνήθη» ύποπτου Χρήστου Νικολετάκη, η Προοδευτική έκαμψε την αντίσταση του Αλφειού και επέστρεψε στις νίκες σε αντίθεση με τον αντίπαλο της που μετρά πλέον 5 σερί ήττες, αν εξαιρέσουμε το άνευ αγώνα τρίποντο με τον Αμπελόκαμπο. Στα καθαρά αγωνιστικά, μετά από ένα μοιρασμένο πρώτος μέρος χωρίς μεγάλες ευκαιρίες, οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 70’ οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ που τους έδωσε τελικά τη νίκη, όταν ο Νικολετάκης μετά από ατομική ενέργεια, πέρασε την μπάλα πάνω από τον Σακελλαρίου και έγραψε το 1-0. Ο Αλφειός σκόραρε στο 87’ με την κεφαλιά του Σεμπέκου έπειτα από γέμισμα, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ και η Προοδευτική κράτησε την πολύτιμη νίκη.

Οι συνθέσεις

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Σταθόπουλος (46’ λ. τρ. Χρ. Σάμαρης), Μούζος, Ορλώφ, Π. Σάμαρης, Λιακόπουλος, Σαρανταυγάς (84’ Μπιτούνης), Βαλογιάννης, Λ. Σάμαρης, Κουρκουμέλης (94’ Πατσούρας), Μιχαλόπουλος (54’ Κατσιμιτσήρης), Νικολετάκης

ΑΛΦΕΙΟΣ: Αναστ. Σακελλαρίου, Πρίφτης, Σεμπέκος, Μανέτας, Μερτζάνης (84’ Λούσκος), Χαραλαμπόπουλος, Μουλάς (73’ Πέρρας), Κακαλής, Νικολόπουλος, Πεσκελίδης (78’ Καράμπελας), Αντ. Σακελλαρίου (66’ Στροφύλλας)

Όλη η επικαιρότητα