ΕΠΣ Ηλείας

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΑΝΟΛΑΔΑΣ – ΑΠΟ ΚΟΥΡΤΕΣΙΟΥ 3–2: Συνεχίζει το κυνήγι των πλέι οφ ανόδου!

Ακούστε το άρθρο

Η Προοδευτική Μανολάδας ήταν η νικήτρια του τοπικού ντέρμπι της Βουπρασίας, επικρατώντας του ΑΠΟ Κουρτεσίου με σκορ 3 – 2, σε ένα συναρπαστικό και καθαρό ματς, όπου οι φιλοξενούμενοι γύρισαν το 1 – 0 σε 1 – 2, αλλά τελικά δεν μπόρεσαν ούτε την ισοπαλία! Μόλις στο 2΄ο σκόρερ των γηπεδούχων Χρ. Νικολετάκης έγραψε το 1 – 0 με ωραίο πλασέ! Όμως ο ΑΠΟΚ δεν πτοήθηκε, και στο 5΄εφτασε στο 1 – 1 με δυνατό σουτ του Κ. Καπώνη! Μάλιστα στο 13΄χτύπησε για δεύτερη φορά στο ματς, όταν ο Αλ. Καπώνης γύρισε το ματς σε 1 – 2! Όμως τα γκολ έπεφταν «βροχή» στα πρώτα 20 λεπτά στην Π. Μανολάδα, καθώς στο λεπτό αυτό ο Ζ. Βαλογιάννης ισοφάρισε σε 2 – 2 για την Προοδευτική, και έκτοτε οι επιθετικοί και των δύο ομάδων, σίγησαν! Στην επανάληψη φάνηκε από την αρχή ότι όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε! Πράγμα που πέτυχε στο 54΄ ο Αχαιός Μητρόπουλος , χαρίζοντας την νίκη και το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του! Καθώς οι ευκαιρίες των Νικολετάκη , Ντούγκα και Κ. Καπώνη πέρασαν ανεκμετάλλευτες!

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Σταθόπουλος, Πατσούρας, Κατσιμιτσίρης(46΄Μιχαλόπουλος), Μούζος, Πρωινός (46΄Μητρόπουλος), Βαλογιάννης Ζ(87΄Σάμαρης Ε.) , Σάμαρης Π, Σαρανταυγάς, Κουρκουμέλης, Ορλώφ, Νικολετάκης.

ΑΠΟΚ: Ψυχογιός, Φιλιππακόπουλος, Σωτηρόπουλος Ι., Δημητρουλόπουλος , Π. Κωστόπουλος, Κόστα Λ., Κωστόπουλος Αν., Κουρλός (80΄Σωτηρόπουλος Γ. ), Ντούγκας, Κ. Καπώνης, Αλ. Καπώνης

Όλη η επικαιρότητα