ΕΠΣ Ηλείας

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΑΝΟΛΑΔΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ 3-2: Προοδευτική… 4×4!

Ακούστε το άρθρο

Σε απόσταση αναπνοής από την τετράδα παρέμεινε η Προοδευτική η οποία το Σάββατο νίκησε με 3-2 τον Ατρόμητο Καβασίλων και σημείωσε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της. Στα καθαρά αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ με την κεφαλιά του Κωστόπουλου στο 5ό λεπτό, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Αποστολόπουλο δέκα λεπτά αργότερα για το 1-1. Στο 35’ ο Νικολετάκης, με πολύ ωραίο σουτ, έδωσε το προβάδισμα στην Προοδευτική, για το 2-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60’, η ομάδα του Μ. Πολίτη έφτασε σε ένα ακόμα γκολ με τον Κουρκουμέλη για το 3-1, με τον Ατρόμητο να μειώνει στο 75’ με τον Παπαδόπουλο για το 3-2 που έμελλε να είναι και τελικό σκορ , αφού λίγο πριν το φινάλε Καλουτάς και Παπαδόπουλος δε μπόρεσαν να νικήσουν τον Σταθόπουλο και να ισοφαρίσουν.

Οι συνθέσεις

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Σταθόπουλος, Μούζος, Ορλώφ, Λιακόπουλος, Πατσούρας (80’ Κατσιμιτσίρης), Μπιτούνης, Κουρκουμέλης, Βασιλόπουλος, Νικολετάκης, Σάμαρης (50’ Σαρανταυγάς), Αποστολόπουλος (70’ Πρωινός)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Καρασούλας, Χατζηγιάννης, Κορκός (55’ Παπαδόπουλος), Κωστόπουλος, Μουσερής, Γκίνης, Ραυτόπουλος, Μπάχα, Καλουτάς, Ντούγκας (46’ Τσουκαλάς), Γεωργόπουλος

Όλη η επικαιρότητα