ΕΠΣ Ηλείας

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ – Α.Ε. ΠΗΝΕΙΑΣ 3 – 0: Στο ρελαντί!

Ακούστε το άρθρο

Δεν χρειάστηκε  να φορτσάρει ιδιαίτερα για να φτάσει στη νίκη και το τρίποντο η Προοδευτική Μανωλάδας, η οποία ξέρει να εκμεταλλεύεται την έδρα της! Επικράτησε λοιπόν εύκολα με σκορ 3 – 0 της «νεοφώτιστης»  Α.Ε. Πηνείας, και έφτασε έτσι τους  7 βαθμούς! Στο  31΄ ο Ζ. Βαλογιάννης με πλασέ άνοιξε  το σκορ, για να κάνει στο 57΄ ο Νικολετάκης με τον ίδιο τρόπο το 2 – 0 ! Το τελικό 3 – 0 διαμόρφωσε στο 64΄ο Αποστολόπουλος, ενώ έως το φινάλε η Προοδευτική  έχασε και άλλες ευκαιρίες για να δώσει διαστάσεις στη νίκη της! Όσο για την Α.Ε. Πηνείας , έδειξε ότι πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην Α1 , αν δεν ενισχυθεί στην συνέχεια!

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Σταθόπουλος, Πατσούρας , Ορλώφ, Μούζος, Σάμαρης Ε. (73΄ Πρωινός), Βαλογιάννης Ζ.(83΄Βασιλόπουλος), Αποστολόπουλος(85΄ Κρίγκος ), Σαρανταυγάς, Κουρκουμέλης, Μιχαλόπουλος(70΄Κατσιμιτσίρης), Νικολετάκης

Α.Ε. ΠΗΝΕΙΑΣ :  Πολυζωγόπουλος, Λιακόπουλος  Δ.(73΄Αργυρόπουλος), Λιακόπουλος  Κ., Κανδυλιώτης,  Βλασσόπουλος Κ., Παρασκευόπουλος Β. , Χριστόπουλος , Χριστακόπουλος, Γαλάνης, Μίχα(70΄ Παρασκευόπουλος Ι.), Κουτσόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα