ΕΠΣ Ηλείας

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΑΝΟΛΑΔΑΣ – ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ 1-2: Θυμήθηκε τον καλό του εαυτό!

Ακούστε το άρθρο

Πρώτη φετινή νίκη για τον Ξενοφώντα Κρεστένων και μάλιστα μέσα σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος, αφού η ομάδα του Ντ. Παναγιωτακόπουλου θυμήθηκε τον περσινό καλό της εαυτό και επικράτησε με 2-1 επί της Προοδευτικής μέσα στη Μανολάδα παίρνοντας τους πρώτους της φετινούς βαθμούς. Στα καθαρά αγωνιστικά, ο Φώτης Παναγόπουλος στο 20ό λεπτό άνοιξε λογαριασμό με την φανέλα της Κρέστενας στο πρωτάθλημα αφού έγινε αποδέκτης της μπάλας από το βολέ του Κουτρουμπή και με πλασέ νίκησε τον Ρέγκλη για το 0-1. Δέκα λεπτά αργότερα μάλιστα, ο Γαλανόπουλος με πλασέ έγραψε το 0-2 για τους φιλοξενούμενους δίνοντας τους μεγάλο προβάδισμα για τη νίκη. Οι γηπεδούχοι στο 44’ μπήκαν ξανά στο ματς με τον Νικολετάκη να σημειώνει το πρώτο του φετινό τέρμα.  Στην επανάληψη, παρά την πίεση της Προοδευτικής για την ισοφάριση το σκορ δεν άλλαξε, μιας και στο 90’ ο Κουτρουμπής με τη βοήθεια του δοκαριού αποσόβησε την προσπάθεια του Νικολετάκη.

Οι συνθέσεις

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Ρέγκλης, Βασιλόπουλος (46΄ Αποστολόπουλος), Γ. Ορλώφ, Μούζος, Μπιτούνης, Λ. Σάμαρης (85΄ Μίτρης), Α. Κατσιμιτσίρης, Σαρανταυγάς, Κουρκουμέλης, Μιχαλόπουλος (70΄ Πρωινός), Νικολετάκης

ΞΕΝΟΦΩΝ: Κουτρουμπής, Μυλωνάς, Αχ. Ζαπάντης, Μιχαλόπουλος, Πλατανίτης, Δημάκης, Αλεξόπουλος (60΄ Τ. Κουτσογιαννάκης), Γαλανόπουλος (70΄ Π. Κουτσογιαννάκης), Μπακατσέλος, Μιλοσέσκι (90΄ Σακέλης), Φ. Παναγόπουλος (68΄ Κωνσταντόπουλος)

*Η Προοδευτική στο προχθεσινό παιχνίδι παρατάχθηκε χωρίς τους Σταθόπουλο, Βαλογιάννη που αποβλήθηκαν σε ματς του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος αντίστοιχα, και υπό το φόβο τιμωρίας αφού η ΕΠΣ στην οποία απευθύνθηκαν δεν μπόρεσε να δώσει απάντηση για το ποιος μπορούσε να αγωνιστεί, δεν τους χρησιμοποίησαν.

Όλη η επικαιρότητα