ΕΠΣ Ηλείας

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  – Α.Ο. ΜΑΚΡΙΣΙΑ 2 – 1: Επέστρεψαν στις νίκες  οι γηπεδούχοι!

Ακούστε το άρθρο

Στις νίκες επέστρεψε το απόγευμα του Σαββάτου στην  έδρα της η Προοδευτική Μανωλάδας, κερδίζοντας τον αξιόμαχο Α.Ο. Μακρισίων με σκορ 2 – 1, ο οποίος όμως έχει σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία του Βουρλιώτη! Οι γηπεδούχοι που ήταν καλύτεροι στο α΄ μέρος,  αφού έχασαν πέναλτι  στο 38΄με τον Νικολετάκη(το κέρδισε ο Κουρκουμέλης) , το οποίο απέκρουσε ο Τσάμπρας, προηγήθηκαν στο 41΄με πλασέ του Μιχαλόπουλου(1 – 0)! Όμως στην επανάληψη ανέβηκαν τα Μακρίσια , με την Προοδευτική όμως που έπαιζε με αντεπιθέσεις στο 77΄με τον Σαρανταυγά , να φτάνει στο 2 – 0! Παρόλα αυτά  τα Μακρίσια πίεσαν…, και έφτασαν στο 2 -1 στο 85΄με πλασέ  του Τσίτσου, αλλά όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, ενώ  «φωνάζουν»  για πέναλτι  στο 90΄πάνω  στον Μάζη!  Όπως επίσης  και για το πέναλτι  που δόθηκε  στο 0 – 0 στην Προοδευτική!

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Σταθόπουλος, Πατσούρας ( 71΄Κατσιμιτσίρης), Λιακόπουλος , Μούζος, Ορλώφ, Βαλογιάννης Ζ.(86΄ Σάμαρης Ελ.), Πρωινός (46΄Αποστολόπουλος), Σαρανταυγάς,  Κουρκουμέλης, Μιχαλόπουλος(63΄Μπιτούνης), Νικολετάκης

ΜΑΚΡΙΣΙΑ: Τσάμπρας, Μπαλαούρας , Γ. Ηλιόπουλος, Διονυσόπουλος, Τσίτσος, Πετρόπουλος (68΄Μπακόπουλος), Μούτσος,  Καββαθάς, Σταματελάτος, Μάζης , Μπατζάκας(65΄ Ηλιόπουλος  Φ. ).

Όλη η επικαιρότητα