ΕΠΣ Ηλείας

Προοδευτική Μανωλάδας – Δάφνη Ανδραβίδας 0-0: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις!

Χωρίς γκολ έμειναν στην πρεμιέρα της Α1 κατηγορίας στην Π. Μανωλάδα.
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς γκολ έμειναν στην πρεμιέρα της Α1 κατηγορίας στην Π. Μανωλάδα, η τοπική Προοδευτική (είχε απουσίες)  και η Δάφνη Ανδραβίδας!

Δυο ομάδες βέβαια που  στον δύσκολο όμιλο τους, θα παλέψουν για την παραμονή στην κατηγορία! Πάντως το προχθεσινό αποτέλεσμα, περισσότερο ευνοεί τη Δάφνη, που κατάφερε να φύγει αλώβητη, από μια  σκληρή έδρα  όπως είναι αυτή της Προοδευτικής.

Το ματς στην μεγαλύτερη διάρκειά του,  ήταν πολύ κακό με λίγες φάσεις, δείγμα της μακράς αγωνιστικής απραξίας επίσημων αγώνων των παικτών! Στο 35΄ πάντως η Δάφνη είχε δοκάρι με τον Κορκό.  Ενώ στο 78΄είχαμε την εξαιρετική απόκρουση του  Ψυχογιού,  με αντίθετο χέρι σε σουτ έξω από την περιοχή. Στο 83΄, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα από τον πάγκο της Δάφνης, ο τεχνικός Τάκης Δρακόπουλος, επειδή εμπόδισε πλάγιο της Προοδευτικής, η οποία έφευγε στην αντεπίθεση. Η Δάφνη διαμαρτύρεται έντονα για πέναλτι στο 83΄,  για ανατροπή του Βασιλείου από αμυνόμενο της Προοδευτικής!

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Χρ. Νικολετάκης): Παναγόπουλος, Κατσιμητσήρης, Δ. Πατσούρας, Κατσιμπερνάκης, Λιακόπουλος, Αγγ. Πατσούρας, Καλογιάννης, Τσούλης, Βασιλόπουλος, Σάμαρης (80΄Καζαντζής), Αντωνόπουλος.

ΔΑΦΝΗ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ (Τ. Δρακόπουλος): Ψυχογιός, Αργυρόπουλος (25΄λ.τ. Κορκός), Χατζής, Δρακόπουλος, Παναγόπουλος, Μετσάι, Κωστόπουλος, Φριτζήλας, Κακολύρης (75΄Τσιχλιάς), Βαρβαρέσος (75΄Πετρόπουλος), Παπαδόπουλος (65΄Βασιλείου).

 

Όλη η επικαιρότητα