Αθλητισμός

Προς συγχώνευση Πανόπουλο και Αστέρας Αμαλιάδας!

panopoylo_proti.jpg
Ακούστε το άρθρο

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στον Π.Φ.Ο. Πανόπουλου τις επόμενες μέρες, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, αλλά και ο μέγας χορηγός και ιδρυτής της ομάδας κ. Γιώργος Πανόπουλος, ο οποίος πλέον αδυνατεί να συντηρήσει από μόνος του και χωρίς στήριγμα, αυτό το οικοδόμημα! 

Οι «πράσινοι» της Ορεινής Ηλείας, που πρωταγωνιστούν τα τελευταία έξι χρόνια εντός και εκτός Νομού, θα συγχωνευθούν πλέον με άλλη μεγάλη ομάδα του Νομού, ώστε να μπορέσουν  να σταθούν αξιοπρεπώς  στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Αυτό θεωρείται σίγουρο, αφού ήδη έχουν γίνει συζητήσεις πάνω στο θέμα αυτό, μεταξύ ανθρώπων του Π.Φ.Ο. Πανόπουλου και δύο ακόμη ομάδων του Νομού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει συζητήσεις αρχικά ανάμεσα στη διοίκηση του Αστέρα Αμαλιάδας και του ΠΦΟ Πανόπουλου, για συγχώνευση των δύο σωματείων! Μάλιστα σύμφωνα με εγκυρότατες και ασφαλέστατες πληροφορίες ανάμεσα στις δυο πλευρές έχει επέλθει κατ’ αρχήν συμφωνία και απομένουν πλέον να καθοριστούν οι… λεπτομέρειες αυτής της συγχώνευσης!

Μία απ’ αυτές αφορά και την ονομασία του νέου πλέον σωματείου που θα προκύψει και προς αυτή την κατεύθυνση θα δοθεί μια σύνθετη ονομασία, που να αναδεικνύει και τις δυο ομάδες(π.χ. Αστέρας-Πανόπουλου)!

Παράλληλα, σκοπός είναι οι αγώνες να γίνονται εναλλάξ στο στάδιο της Αμαλιάδας και στο γήπεδο του Πανόπουλου. Μέχρι τις 10 Ιουνίου, πάλι σύμφωνα με πληροφορίες, θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα, το οποίο σίγουρα δημιουργεί νέα δεδομένα στην ποδοσφαιρική Ηλεία.

Καθώς η οικονομική κρίση, που έχει «βουλιάξει» την ελληνική κοινωνία, δε θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο το χώρο του ποδοσφαίρου,  και προ του φάσματος της διάλυσης… και προκειμένου να επιβιώσουν τα σωματεία, Αστέρας Αμαλιάδας και ΠΦΟ Πανόπουλου δείχνουν το δρόμο… με την ελπίδα ότι αυτή η συγχώνευση θα έχει αίσιο τέλος! Διαφορετικά ο Π.Φ.Ο. Πανόπουλου κινδυνεύει να μείνει μόνο στα «χαρτιά» την επόμενη περίοδο!

Στο προσκήνιο… και ο Πανηλειακός!

Οι τελευταίες όμως εξελίξεις στο στρατόπεδο του Πανηλειακού, δηλαδή το γεγονός ότι η ομάδα του Πύργου δεν μπόρεσε να πάρει την άνοδο για την Β΄ Εθνική, καθώς και η αποχώρηση του Κώστα Ντάβαρη σύμφωνα τουλάχιστον με τις δηλώσεις του ιδίου σε τηλεοπτική εκπομπή, αναθέρμαναν το ενδιαφέρον  κάποιων παραγόντων του Πύργου για συγχώνευση με τον Π.Φ.Ο. Πανόπουλου, οι οποίοι ήδη τηλεφώνησαν στον κ. Γιώργο Πανόπουλο σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του patrisnews), και ίσως… έχουμε και εδώ εξελίξεις τις αμέσως προσεχείς ημέρες!

Όποτε το διάστημα έως τις 10 με 15 Ιουνίου θα είναι καθοριστικό για τους «πράσινους» της ορεινής Ηλείας και ιδίως για τον άνθρωπο κ. Γιώργο Πανόπουλο, ο οποίος θα πρέπει να πάρει αποφάσεις ! Ενώ βέβαια θα πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, καθώς τεχνικό τιμ και παίκτες  κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα αυτή την ώρα), περιμένοντας και αυτοί με τη σειρά τους στο ακουστικό τους!

Του  Γ. Παπαφωτόπουλου

Όλη η επικαιρότητα