Λεωνίδας Βαρουξής: Προσφορά με αίσθημα ευθύνης και ευσυνειδησίας

«Επέλεξαν να προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες σε νευραλγικούς τομείς για να προστατεύσουν το λιμάνι από συνέπειες μη αναστρέψιμες…»

Αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω δημόσιο έπαινο στους συνεργάτες του ΔΛΤΠ, οι οποίοι με αίσθημα ευθύνης, γενναιότητα και ευσυνειδησία επέλεξαν να προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους σε νευραλγικούς τομείς, προκειμένου να προστατεύσουν το τουριστικό μας λιμάνι από συνέπειες μη αναστρέψιμες.

Συγκεκριμένα, στην εταιρεία φύλαξης ΕSA Security Solutions Α.Ε., στην εταιρεία αποκομιδής Στερεών Αποβλήτων ANTIPOLUTION Α.Ε., στην εταιρεία αποκομιδής υγρών αποβλήτων HEC Α.Ε., καθώς και στην εταιρεία καθαριότητος της κ. Δήμητρας Αγριοπούλου.

Επίσης, στον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Φώτη Κουβέλη, στους εκλεκτούς του συνεργάτες ΓΓΛΛΠΝΕ κ.  Χρήστο Λαμπρίδη και ΓΓΥΝΑΝΠ κ. Διονύσιο Τεμπονέρα για την κατανόηση και το ενδιαφέρον τους, όσον αφορά  την επίλυση των προβλημάτων που αφορούν το λιμάνι μας.

Επιπρόσθετα, στην υπουργό Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά για το ενδιαφέρον της, όσον αφορά το θέμα της άγρας πελατείας.

Ιδιαίτερης μνείας αξίζουν  η  δόκιμη υπάλληλος του ΔΛΤΠ κ. Αναστασία Μαρογιάννη και ο μετακινηθείς  υπάλληλος του Δήμου Πύργου κ. Μιχάλης Τροχαλιάς,  καθότι  αμφότεροι καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να ανταπεξέλθουν και να επιλύσουν τα συσσωρευμένα επί μακρόν προβλήματα της υπηρεσίας.

Τέλος θα ήταν παράλειψη να μην γίνει αναφορά  στην προϊσταμένη Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Πύργου κ. Αντωνία Παπανικολάου, που παρέχει σημαντική συνδρομή στην υπηρεσία, απασχολούμενη προσωπικά  με αυτή, καθώς και στον πολιτικό μηχανικό της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πύργου  κ. Χαράλαμπο Δημητρακόπουλο που «παλεύει»  να δρομολογήσει  λιμνάζοντα προβλήματα σε σημαντικές παροχές υπηρεσιών, που πρέπει να προσφέρει το τουριστικό λιμάνι της Ηλείας.

Η πίστη της Διοίκησης του ΔΛΤΠ ότι «Το λιμάνι μας ενώνει» υπαγορεύει να μην αναφερθούμε (αν και δικαιούμεθα)  στους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς όλης αυτής  της απαράδεκτης κατάστασης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει κάποιοι να επενδύσουν στη συνέχιση της ιώβειας υπομονής και ανοχής που μέχρι σήμερα δείξαμε.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Λ.Τ.Π.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΛ. ΒΑΡΟΥΞΗΣ