Ηλεία

Προσφορά σε είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα αξίας χιλίων ευρώ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Πύργου

14146_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ

giakoumelou@gmail.com

Τον κοινωνικό τους ρόλο, ο οποίος πολλές φορές αντιπροσωπεύει και τον ρόλο τους ως δικηγόροι της Ηλείας, έδειξαν χθες το πρωί τα μέλη του δικηγορικού συλλόγου Ηλείας, με την προσφορά τους σε είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα, αξίας χιλίων ευρώ, που παρέδωσαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου.

Ο δικηγορικός σύλλογος Ηλείας, πριν από ένα περίπου μήνα, όπως τόνισε και ο πρόεδρος, Νίκος Θεοδώρου, αποφάσισε αντί για την διοργάνωση εκδήλωσης που συνήθιζε να πραγματοποιεί κατά τον εορτασμό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, να προσφέρει τα χρήματα που θα δαπανούσαν τα μέλη του στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. Έτσι, αγοράζοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από το σούπερ μάρκετ «Τερζής» στον Πύργο, οι δικηγόροι της Ηλείας, βρέθηκαν χθες στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου όπου και παρουσία του δημάρχου Πύργου, Μάκη Παρασκευόπουλου και του αντιδημάρχου, Λεωνίδα Δημουλιά, προσέφεραν τα τρόφιμα.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Πύργου, Μάκης Παρασκευόπουλος, που χθες το πρωί, βρέθηκε στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, αφού ευχαρίστησε για την μεγάλη προσφορά στήριξης τον δικηγορικό σύλλογο της Ηλείας, απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους φορείς του Πύργου (Εμπορικό Σύλλογο, Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών, Ιατρικό Σύλλογο κλπ) να προσφέρουν την εθελοντική τους στήριξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, ώστε αυτό να συνεχίσει να προσφέρει απρόσκοπτα τη βοήθειά του σε άπορους συμπολίτες του δήμου Πύργου.

Επίσης με αφορμή την έναρξη της συγκομιδής της ελιάς και την συνεχή λειτουργία των ελαιοτριβείων, ο κ. Παρασκευόπουλος, κάλεσε όλους τους ελαιοπαραγωγούς αλλά και τους ίδιους τους ελαιοτριβείς ? μέλη και των δύο συλλόγων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, να προσφέρουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ακόμα κι ένα λίτρο λάδι.

Όλη η επικαιρότητα