Ελλάδα Ηλεία

Προσφορά υλικού για οδική ασφάλεια στο αεροδρόμιο της 117 Π.Μ. – Νέα πρωτοβουλία από τον Ν. Κοροβέση και τους Χ. Μπιλίρη, Θ. Μαυρομάτη

Ακούστε το άρθρο

ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΕΡΓΟ

– ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ – Ο

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ

ΠΕΡΙΦ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Οι εξαιρετικές πρωτοβουλίες του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού – Πολιτισμού Νίκου Κοροβέση και του Περιφερειακού Συμβούλου Χρήστου Μπιλίρη εν μέσω κορωνοϊού συνεχίζονται καταδεικνύοντας «το άλλο πρόσωπο» της Αυτοδιοίκησης σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της κρίσης.

Έτσι μετά την παράδοση μεγάλης ποσότητας φράουλας σε συνεργασία με την Ο.Π. «ΥΡΜΙΝΗ» στους Δήμους Πύργου, Ήλιδας και Αγρινίου, προχώρησαν προσφάτως και στην παράδοση υλικών για την οδική ασφάλεια του δικτύου της 117 Π.Μ. στο αεροδρόμιο της Ανδραβίδας.

Απέδειξαν έτσι, ότι στέκονται δίπλα και στις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων έχοντας ήδη ενημερώσει τον Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδος Νεκτάριο Φαρμάκη ενώ όπως τόνισε ο κ. Κοροβέσης οφείλει να απευθύνει τις ευχαριστίες του και προς τον συνάδελφό του, Αντιπεριφερειάρχη έργων Θανάση Μαυρομμάτη που συνέβαλλε ώστε να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη προσφορά.

Από την πλευρά του ο Δκτής της 117 Π.Μ. Σμήναρχος Γιώργος Χριστοδούλου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αμέριστη κατανόηση των αιτημάτων του αεροδρομίου και την άμεση ανταπόκριση που ο ίδιος βρήκε και επεσήμανε ότι η προσφορά έχει τη δική της ουσιαστική σημασία για την ασφάλεια του οδικού δικτύου της Μονάδας.

Παράλληλα πέρα από την κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχε με τον κ.Κοροβέση έστειλε ευχαριστήρια επιστολή και στον Περιφερειάρχη.

Όλη η επικαιρότητα