Ηλεία

Πρόσληψη μόνιμου γιατρού μετά από 10 χρόνια στο Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Κρεστένων

Μια θέση ειδικευμένου Γιατρού Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας σε βαθμό Επιμελητή Β’, για τη Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Κρέστενας του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, εγκρίθηκε με απόφαση Υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθού και του Αν. Υπουργού Υγείας κ. Παύλου Πολάκη. Η τελευταία προκήρυξη μόνιμου γιατρού, είχε γίνει πριν από 10 περίπου χρόνια.

«Μαζί με την υλοποίηση της Μονάδας Ψυχοκοινωνικής Φροντίδας σε ηλικιωμένους που πάσχουν από Άνοια, το Νοσοκομείο – Κ.Υ. Κρεστένων σταθεροποιεί τη λειτουργία του και μπαίνει σε φάση ανάπτυξης, πάντα με επίκεντρο τις ανάγκες των πολιτών και τις εξελίξεις στα θέματα της Υγείας και του Κοινωνικού Κράτους στην Ελλάδα», σημειώνει ο Διοικητής του Νοσοκομείου– Κ.Υ Κρεστένων Γιάννης Χουζούρης, γνωστοποιώντας επίσης πως, στις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και ο στρατηγικός σχεδιασμός του Νοσοκομείου – Κ.Υ. Κρεστένων για τα επόμενα χρόνια.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr, αρχίζει στις 4/5/2018 ώρα 12μ.μ και λήγει στις 24/5/2018 ώρα 23:59. Στην απόφαση προκήρυξης οι υπό πλήρωση θέσεις αναφέρονται ανά ειδικότητα και βαθμό, όπως ακριβώς αναφέρονται στην παρούσα απόφαση έγκρισης.

Όλη η επικαιρότητα