Ηλεία

Προσλήψεις 19 μονίμων στα Νοσοκομεία Πύργου και Αμαλιάδας

Ακούστε το άρθρο

Δέκα εννέα μόνιμες θέσεις, διαφόρων ειδικοτήτων, για τις Νοσηλευτικές Μονάδες Πύργου και Αμαλιάδας, του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, περιλαμβάνει η προκήρυξη 2Κ/2019 του ΑΣΕΠ για τις 1.116 μόνιμες προσλήψεις νοσηλευτικού, παραϊατρικού και λοιπού προσωπικού σε νοσοκομεία της χώρας.

Η πλήρωση των θέσεων θα γίνει με σειρά προτεραιότητας και αφορά σε κλάδους και ειδικότητες κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου

Αναλυτικά, στη Ν.Μ Πύργου, οι θέσεις αφορούν:

1– ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, 1– ΤΕ Λογιστικής, 1 – ΤΕ Κοινωνικής Εργασίας, 1 – ΤΕ Μαιευτικής, 1 – ΤΕ Μηχανικών Ηλεκτρολόγων, 3 – ΤΕ Νοσηλευτικής, 1 – ΤΕ Φυσικοθεραπείας, 3 – ΔΕ Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων και 1 – ΔΕ Χειριστών Ιατρικών Εργαστηρίων.

Στη Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας

Αναλυτικά, στη Ν.Μ Αμαλιάδας, οι θέσεις αφορούν:

1 – ΠΕ Φαρμακοποιών, 1 – ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού, 1 – ΔΕ Ηλεκτρολόγων, 1 – ΔΕ Υδραυλικών και 2 – ΔΕ Βοηθών Υγειονομικού Προσωπικού.

Δρόμος και εξοπλισμός

Αξίζει να σημειωθεί πως, στην προσεχή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, την Τρίτη 12 Μαρτίου, θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις για δυο σημαντικά θέματα που αφορούν στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου. Το μεν πρώτο αφορά στη βελτίωση στου δρόμου που συνδέει τον κόμβο της Αγίας Φιλοθέης με το Νοσοκομείο και φτάνει μέχρι την οδό Αγίου Γεωργίου.

Το δεύτερο αφορά την προμήθεια δυο πλυντηρίων και ενός σιδερωτηρίου για νοσοκομειακή χρήση.

Πηγή χρηματοδότησης και για τα δύο έργα συνολικού προϋπολογισμού 670 χιλ. ευρώ είναι το Πρόγραμμα  Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Όλη η επικαιρότητα