Αθλητισμός Ηλεία

Προσωρινό «λουκέτο» στο κλειστό Πύργου μετά την πλημμύρα του Σαββάτου

Ακούστε το άρθρο

Μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου όπου το κλειστό του Πύργου «πλημμύρισε» και πάλι λόγω της έντονης βροχόπτωσης και τις δηλώσεις του αντιδήμαρχου Πύργου κ. Παντελή Αθανασόπουλου, που είναι και ο υπεύθυνος για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου, ότι το έργο αποκατάστασης της οροφής του κλειστού έχει περάσει στα χέρια του εργολάβου, είχαμε χθες την απόφαση να κλείσει το κλειστό, μέχρι την πλήρη αποκατάστασή του.

 Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του δήμου Πύργου την οποία υπογράφει ο κ. Αθανασόπουλος:

«Η έκθεση αυτοψίας των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου με αρ. πρ. 27705/5-10-2018, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο, ΣΥΜΠΕΡΑΝΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:

“Το εσωτερικό του σταδίου κρίνεται τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στο χώρο των θεατών επισφαλής και μη λειτουργικό, μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της στεγανοποίησης του ανωτέρου επιπέδου της οροφής, σύμφωνα με την υπ’ αριθμού 65/2018 μελέτη με τίτλο «Συντήρηση-Επισκευή αθλητικών χώρων Δήμου Πύργου»”.

Με βάση την παραπάνω έκθεση της Τεχνικής Υπηρεσίας, το κλειστό Γυμναστήριο θα παραμείνει κλειστό, μέχρι την πλήρη αποκατάσταση του».

Γιώργος Μπεκρής‎ Ίφιτος Πύργου

«Χθες είχαμε την ανακοίνωση για παύση λειτουργίας του κλειστού γηπέδου μέχρι την αποκατάσταση των ζημιών και του στεγάστρου.

Αυτό φυσικά μας φέρνει πάλι μνήμες προ 5ετίας που έκλεισε (και δεν φτιάχτηκε μόνο μπαλώθηκε) με αποτέλεσμα τη διάλυση όλων των τμημάτων του συλλόγου και τον υποβιβασμό του αντρικού στη τελευταία κατηγορία. Με σκληρή δουλειά όμως ο Ίφιτος σήμερα έφτασε από το μηδέν να κατεβάζει φέτος 4 αγωνιστικά τμήματα (αντρικό, εφηβικό, παιδικό, κορασίδες), ενώ να απασχολεί και να διδάσκει πολλά παιδιά όλων των ηλικιών, ενώ το αντρικό μετά από 2 χρόνια αήττητο σερί με ισάριθμα πρωταθλήματα αυτή τη στιγμή να τίθεται εκτός στόχων στη Β ΕΣΚΑΗ από τη στιγμή που δεν έχει γήπεδο να κάνει προπονήσεις και τα υπόλοιπα αγωνιστικά τμήματα, παιδιά και γονείς να αναρωτιούνται τι μέλλει γενέσθαι…».

Παναγιώτης Τσόκος Φιλαθλητικός Πύργου

«Είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα για μας το κλείσιμο του κλειστού. Και αυτό αφού δεν έχουμε κάποια εναλλακτική λύση. Όταν πριν από χρόνια έκλεισε και πάλι το κλειστό πηγαίναμε με τα παιδιά στην Κρέστενα, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει τώρα. Μάλλον θα σταματήσουμε τις προπονήσεις, αλλά αυτό θα το δούμε στο έκτακτο Δ.Σ. που θα κάνουμε. Έχουμε αγωνιστικές υποχρεώσεις μπροστά μας και θα δούμε τι θα κάνουμε. Στον Κούβελο δεν μπορούμε να πάμε γιατί και εκεί τα πράγματα δεν είναι καλά».

Νίκος Συναδινός AIOLOS BASKETBALL

«Σήμερα είναι μια μαύρη μέρα για την πόλη μας και τον αθλητισμό. Πάμε πολλά χρόνια πίσω και το μπάσκετ βουλιάζει πιο πολύ! Τα προηγούμενα χρόνια, τα σωματεία κι όχι μόνο, βάζαμε χρήματα με την ελπίδα να το κρατήσουμε. Φτάσαμε πάτο, θέλω να πιστεύω οτι όλη αυτή η πίεση όλων μας, θα πιάσει τόπο! Είναι κρίμα για τα παιδιά μας…».

Όλη η επικαιρότητα