Αθλητισμός Ηλεία

«Η προσπάθεια του Τιτάνα είναι αξιέπαινη» – Ο υφυπουργός Παιδείας επισκέφτηκε το προπονητήριο του σωματείου

Ακούστε το άρθρο

Το προπονητήριο του Τιτάνα Πύργου που καλλιεργεί με πολύ μεγάλη επιτυχία το άθλημα της πάλης στον Πύργο και στην Ηλεία γενικότερα, επισκέφτηκε χθες το απόγευμα ο υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Δημήτρης Μπαξεβανάκης.

Τον κ. Μπαξεβανάκη υποδέχθηκε το Δ.Σ. του Τιτάνα, ο προπονητής κ. Αλέξης Κολιτσόπουλος, καθώς και οι αθλητές του σωματείου, πολλοί από τους οποίους είναι πανελλήνιοι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες, τους όποιους ο υφυπουργός χαιρέτησε όλους προσωπικά.

Ο κ. Δημήτρης Κολιτσόπουλος πρόεδρος του σωματείου, παρέδωσε μια αναμνηστική πλακέτα στον κ. Μπαξεβανάκη, τον οποίο και ενημέρωσε για τις μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και του έθεσε κάποιες λύσεις που μπορούν να ενισχύσουν το σωματείο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στο προπονητικό κέντρο του Τιτάνα Πύργου και εύχομαι οι άνθρωποι του να βρουν την δύναμη να συνεχίζουν να διαδίδουν το αθλητικό πνεύμα στα παιδιά που προπονούνται. Είναι αξιέπαινη η προσπάθεια τους» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαξεβανάκης, που μίλησε για αρκετή ώρα και με τον κ. Δημήτρη Κολιτσόπουλο, αλλά και τον κ. Αλέξη Κολιτσόπουλο.

Όλη η επικαιρότητα