NightLife

Προτάσεις διασκέδασης για απόψε στην Ηλεία (19/09)

Ακούστε το άρθρο

Η «εφ. Πατρίς» και το Patrisnews προτείνουν:

Lucky Strike Party στο Mercado!

Lucky Strike: Το party που αγαπήθηκε όσο λίγα στο νομό, επιστρέφει απόψε στο Mercado Bar. Νιώθεις τυχερός; Αν ναι τότε βρες το τυχερό ξυστό και κέρδισε! Μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, πολλά δώρα, live trumpet’s show, και τις μεγαλύτερες ξένες και ελληνικές επιτυχίες. Πίσω από τα decks τον ρυθμό δίνει ο Dj Nikos Panagoulias!

Ο Dj Nigma στο Deko!

Εδώ και χρόνια το Deko Cafe Bar, στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας ξεχωρίζει για την παρεΐστικη ατμόσφαιρα και την διασκέδαση που μας χαρίζει με τα μοναδικά party του. Σε ένα από αυτα τα party, μας προσκαλεί απόψε. Σε ένα διαφορετικό “get mad” με καλεσμένο τον δημοφιλή Dj, Nigma!

Cocktail night στο
Bardoo!

Bardoo: Το γνωστό στέκι της Αμαλιάδας, επέστρεψε για ακόμα μια σεζόν στη νυχτερινή ζωή της πόλης. Η εμπνευσμένη διακόσμηση, η φιλική ατμόσφαιρα και οι προσεγμένες μουσικές επιλογές, παραμένουν μερικά από τα χαρακτηριστικά του, που μας κάνει να το αγαπάμε. Μαζί με τα παραπάνω βέβαια, ξεχωρίζουν οι «ειδικές» βραδιές που και φέτος μας χαρίζει, βραδιές όπως η αποψινή, η οποία είναι αφιερωμένη στο ποιοτικό κοκτέιλ.. το οποίο σερβίρεται σε μοναδική τιμή (5 ευρώ). Bardoo: The music bar in the alley is back!

Keep Calm and Drink
Cocktails
στο My
Friend’s!

Ζεστή ατμόσφαιρα, προσεγμένη διακόσμηση, φωτεινά χρώματα, χαρούμενο design, χαμογελαστά πρόσωπα. Όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμη “φωτογραφίζουν” το My Friend’s Cafe and Cocktail Bar. Κάθε Παρασκευή, το αγαπημένο στέκι της Γαστούνης, μας προσκαλεί σε μια βραδιά γεμάτη χρώματα… κι αρώματα, με κοκτέιλ φτιαγμένα από τις πιο εκλεκτές πρώτες ύλες, τα οποία απολαμβάνουμε υπό τον ρυθμό των μουσικών επιλογών του Dj Paul!

Ακούμε Ελληνικά… στο Καφέ Café!

Το Καφέ Cafe, ξεχωρίζει εδώ και χρόνια για την ζεστή, σπιτική του ατμόσφαιρα, το εκλεπτυσμένο γούστο στη διακόσμηση, το ευγενικό προσωπικό και φυσικά την ποιότητα στον καφέ και στα προϊόντα που παρέχει. Από την περασμένη σεζόν καθιέρωσε ένα ξεχωριστό πάρτι, ή καλύτερα μια ξεχωριστή βραδιά… αλά ελληνικά. Από απόψε και κάθε Παρασκευή στα decks του Καφέ, ο Dj G. Kiriazis επιλέγει τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες του χθες και του σήμερα.

Όλη η επικαιρότητα