ΕΠΣ Ηλείας

Πρωτάθλημα Γ΄Κατηγορίας ΕΠΣΗ: Βαριά καμπάνα… περιμένει Σώστι και Κουτσουράκη

Ακούστε το άρθρο

Ακόμα,  δεν ξεκίνησε καλά – καλά το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ηλείας, και άρχισαν  τα «όργανα»!

Συγκεκριμένα την περασμένη Κυριακή, είχαμε  την διεξαγωγή της  4ης  αγωνιστικής. Και στο γήπεδο Χαβαρίου που χρησιμοποιεί ως έδρα η ομάδα της σχολής ποδοσφαίρου του Ουμπιακού στην Αμαλιάδα, γινόταν ο αγώνας Αμαλιάδα 2008 – Κένταυρος Σώστι. 

Στο 75ο λοιπόν λεπτό της συνάντησης, με το σκορ στο 3-2 υπέρ της Αμαλιάδας, ο διαιτητής Γιάννης Κεφαλούρος, διέκοψε το παιχνίδι σε βάρος της ομάδας του Σωστίου. Ο διαιτητής, στο Φ.Α. αναφέρει, ότι δέχτηκε κλωτσιά από τον ποδοσφαιριστή του Κενταύρου Σωστίου Γιάννη Κουτσουράκη.

Αργότερα ο διαιτητής, μετέβη στο νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστεί και να προσκομίσει χαρτί ότι είναι χτυπημένος, προκειμένου να υποβάλλει μήνυση σε βάρος του παίκτη, κάτι που βέβαια σε αυτές τις περιπτώσεις βιαιοπραγίας στα γήπεδα, γίνεται αυτεπάγγελτα από την αστυνομία.

Το παιχνίδι, αναμένεται να κατακυρωθεί υπέρ της Αμαλιάδας 2008, καθώς με βάση τους Κανονισμούς του ποδοσφαίρου,  το Φ.Α. δεν χωρά ανταπόδειξη, ενώ συνάμα επίκειται και πολύ βαριά τιμωρία, τόσο στον Κένταυρο Σωστίου, όσο και στον ποδοσφαιριστή Γιάννη Κουτσουράκη, ενώ να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο γεγονός έχει πάρει διαστάσεις, απασχολώντας ακόμα και διάφορα Αθηναϊκά Μέσα Ενημέρωσης!

Όλη η επικαιρότητα