Κινηματογράφος

Πρώτες εικόνες: Ο Πάτινσον ως Batman και ο Φάρελ ως Penguin

Ακούστε το άρθρο

Μετά την τεράστια επιτυχία του «Joker», οι θαυμαστές της DC Comics περιμένουν με αγωνία την επιστροφή του θρυλικού Batman στις αίθουσες του κινηματογράφου.

Η τριλογία του Κρίστοφερ Νόλαν με πρωταγωνιστή τον Κρίστιαν Μπέιλ απέδειξε ότι το νουάρ σκηνικό της φανταστικής πόλης του Γκόθαμ και η μεταμόρφωση ενός ανθρώπου χωρίς υπερδυνάμεις, όπως ο Μπρούς Γουέιν, σε μασκοφόρο εκδικητή μπορεί επάξια να κερδίσει το κοινό.

Με πυξίδα το «Joker», η DC στρέφεται σε αυτοτελείς ιστορίες και έτσι το 2021 θα ξαναδούμε τον ήρωα – νυχτερίδα στην ταινία με τον λιτό τίτλο «Τhe Batman».

Το καστ της νέας ταινίας

Αυτήν τη φορά, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, τον Μπρούς Γουέιν/Batman θα ενσαρκώσει ο Ρόμπερτ Πάτινσον.

Μπορεί ο 33χρονος ηθοποιός να ξεκίνησε την καριέρα του με το «στραβοπάτημα» του Twilight, πλέον όμως έχει εξελιχθεί σε έναν πολύ καλό ηθοποιό με συμμετοχή σε αξιόλογες παραγωγές.

Στο πλευρό του Ρόμπερτ Πάτινσον στην καινούρια ταινία Μπάτμαν, έχουν μέχρι σήμερα «κλείσει» ονόματα όπως αυτό του Τζέφρι Ράιτ στο ρόλο του Τζέιμς Γκόρντον, ενώ ευχάριστη έκλπηξη αποτέλεσε η είδηση για την ηθοποιό που θα ενσαρκώσει την Catwoman.

Συγκεκριμένα, η Warner Bros βρήκε την Σελίνα Κάιλ (Catwoman) στο πρόσωπο της κόρης του τραγουδιστή Λένι Κραβιτς, Ζόι Κράβιτς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@anthonyvaccarello ? @ysl

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) στις

Όσον αφορά στον ρόλο του βασικού ανταγωνιστή του Batman, οι πιο πρόσφατες φήμες ήθελαν τον Κόλιν Φάρελ να ενσαρκώνει τον Πιγκουίνο (Penguin).

Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα

H DC το κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό, αλλά φωτογραφίες που διέρρευσαν από τα γυρίσματα επιβεβαιώνουν ότι πράγματι ο Φάρελ θα είναι ο κακός στην πολυαναμενόμενη ταινία.

Όπως φαίνεται, είναι ντυμένος με το κλασικό φράκο και το μπαστούνι του Penguin, ενώ έχει βάψει ξανθά τα μαλλιά του.

Από τον φωτογραφικό φακό δεν ξέφυγε και ο πρωταγωνιστής, Ρόμπερτ Πάτινσον.

Δυστυχώς για τους fans, δεν φοράει τη στολή του Batman, αλλά καβαλάει μία μηχανή.


 

via

Όλη η επικαιρότητα