Lifestyle

Η πρώτη φωτογραφία του Αγγελίδη από το νοσοκομείο

Ακούστε το άρθρο

Έχουν περάσει μόλις επτά ημέρες από τη στιγμή που ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης βγήκε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ασκληπιείου Βούλας και πια το χαμόγελο έχει επιστρέψει στα πρόσωπα των δικών του ανθρώπων. Μετά από 57 μέρες στην εντατική ο γνωστός παρουσιαστής τα κατάφερε και κρατήθηκε στη ζωή και η σύζυγος του ανέβασε την πρώτη κοινή τους φωτογραφία στα social media.

Και μπορεί να φαίνονται μόνο δύο χέρια ενωμένα αλλά οι χιλιάδες φίλοι του Αγγελίδη συγκινήθηκαν ιδιαίτερα από την πίστη της συζύγου του όλο αυτό το διάστημα και από την ανάγκη της να ευχαριστήσει το προσωπικό του νοσοκομείου. Από τον γιατρό και την ομάδα που τον χειρούργησε αλλά και όλους τους ανθρώπους του νοσοκομείου που στάθηκαν δίπλα τους η Εβελίνα Βαρσάμη νιώθει χρέος της όπως αναφέρει να πει σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ.

«Ότι στη ζωή μας κάποιες δύσκολες, πολύ δύσκολες στιγμές, αναζητάμε συμπαράσταση, κατανόηση, υποστήριξη, υπομονή, επιμονή, πίστη. Όλα αυτά στη δυσκολία που μας έτυχε (πέραν των δικών μας ανθρώπων) τα βρήκαμε στο Ασκληπιείο της Βούλας που μεταφέρθηκε ο Κωνσταντίνος μετά το ατύχημά του» αναφέρει χαρακτηριστικά στο σχόλιο της.

«Θεωρώ χρέος μου να ευχαριστήσω αλλά και να αναφερθώ σε όλους αυτούς που ήταν και είναι δίπλα μας όλον αυτόν τον καιρό. Κατ’ αρχάς στην νευροχειρουργική κλινική του κ. Ρόβλια» τονίζει και συνεχίζει:

«Πόσα ευχαριστώ στον νευροχειρούργο κ. Φραγκάκη που χειρούργησε τον Κωνσταντίνο και στην ομάδα του που με την εμπειρία τους κατάφεραν να αναδομήσουν τα τραύματά του! Πόσα ευχαριστώ στην μονάδα εντατικής θεραπείας του κ. Ράλλη που με τους βοηθούς του και όλο το προσωπικό έδωσαν μεγάλο αγώνα να στηριχθεί ο Κωνσταντίνος μου στη ζωή, αντιμετωπίζοντας με στωικό τρόπο τις αγωνίες μου.

Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στον διοικητή του νοσοκομείου κ. Ρούπα που από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μας κάνοντας ότι ήταν εφικτό για να βοηθήσει!

Σε όλους αυτούς… Διευθυντές, χειρουργούς, φυσικοθεραπευτές, γιατρούς, προσωπικό που συνεχίζουν να μας στηρίζουν καθημερινά στον αγώνα που δίνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ότι έχουν προσφέρει!!! Σας ευχαριστώ από καρδιάς!!!!»

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα