Ηλεία

Πρώτη Συνάντηση για το Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Κρεστένων

Την Τετάρτη 4/7/2018 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση για τη δημιουργία συλλόγου “Φίλων Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Κρεστένων”, στος 20:00 στη νέα πτέρυγα της Ν.Μ. Κρεστένων. Ο κόσμος ήταν αρκετός και γέμισε το χώρο του αίθριου της νέας πτέρυγας παρά την Καλοκαιρινή ζέστη. Μετά από διαλογική συζήτηση και δημιουργικό διάλογο αποφασίστηκαν τα εξής:

  1. Η δεύτερη συνάντηση για τη δημιουργία του Συλλόγου να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30/7/2018 και ώρα 20:00 στον ίδιο χώρο στη νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Κρεστένων.

  2. Τα ιδρυτικά μέλη έχουν ήδη ξεπεράσει τον αριθμό 21, όμως αποφασίστηκε να δοθεί ώθηση να υπογράψουν όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη.

  3. Στις 30/7/2018 θα ανακοινωθεί η 5μελή επιτροπή που αποτελείται από τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου, η οποία θα οργανώσει την Ιδρυτική συνέλευση στις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου και θα διεκπεραιώσει τις απαιτούμενες ενέργειες για τη νομική και οργανωτική μορφή του Συλλόγου

  4. Όποιες και όποιοι θέλουν να συμμετέχουν είτε ως μέλη είτε στην 5μελή επιτροπή να γνωστοποιήσουν την επιθυμία τους στα τηλέφωνα του Νοσοκομείου ή στο επίσημο e-mail μέσω του site του Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Κρεστένων.

  5. Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4/7/2018 αναφέρθηκαν στόχοι, οράματα και προοπτικές συνεργασίας καθώς και η υφιστάμενη κατάσταση στη Ν.Μ. Κρεστένων. Στην επόμενη συνάντηση θα υπάρξει ένα πρώτο κείμενο αρχών και στόχων για το σύλλογο “Φίλων Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Κρεστένων”.

    Και όμως σε μία δύσκολη στιγμή για όλους και όλες δεν το βάζουμε κάτω. Υπάρχει η ελπίδα να αναπτύξουμε τις δυνάμεις μας, να ξαναφτιάξουμε το μέλλον μας να ζωντανέψουμε θεσμούς και την επαρχία της χώρας. Και υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν πλάτη.

    Από την πλευρά της διοίκησης και των εργαζομένων του Νοσοκομείου μας παρέχεται άλλη μία ευθύνη, αλλά καλοδεχούμενη, να δώσουμε ό,τι έχουμε για να στερεώσουμε το Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κρεστένων και να το αναπτύξουμε προς όφελος του κοινωνικού συνόλου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους παρευρέθηκαν στην πρώτη συνάντηση.

Όλη η επικαιρότητα