ΕΠΣ Ηλείας

Πρώτο απόκτημα για Αίαντα Γαστούνης ο Ν. Φλίγκος !

Με προσεκτικά βήματα και μελετημένες κινήσεις, προχωρά ο «χειμερινός» μεταγραφικός σχεδιασμός στις  τάξεις του  ιστορικού Αίαντα Γαστούνης στην προσπάθεια που κάνουν οι « ερυθρόλευκοι» να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στο  β΄  γύρο του  πρωταθλήματος της Α1 DEDALOS.

Άλλωστε δεν το κρύβουν πως δίνουν βαρύτητα στο ντόπιο  στοιχείο, που θα αποτελεί τη βάση για αρκετά χρόνια. Έτσι χθες πρώτη ημέρα της νέας χρονιάς που άνοιξαν τα γραφεία της ΕΠΣΗ, ο Αίας  Γαστούνης ήταν  αυτός που εγκαινίασε  τις μεταγραφές, με την απόκτηση του έμπειρου Γαστουναίου γκολκίπερ Νίκου Φλίγκου, που αποχώρησε από τον Ηλειακό Λεχαινών, και για τον οποίο βέβαια δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Ενώ βέβαια έπεται και συνέχεια…

 «Δανεικός»  στον  Πανμοβριακό ο Μηλαδόπουλος !

Σημερα και με τη μορφή του «δανεικού» αναμένεται να παραχωρήσει  η Δόξα Ν. .Μανωλάδας τον Νίκο Μηλαδόπουλο στον Πανμοβριακό Ριόλου. Ο Νίκος Μηλαδόπουλος, άρεσε στην ομάδα του Ντίνου Σπυρόπουλου, η οποία κατέθεσε πρόταση στη Δόξα για την απόκτησή του. Έτσι ο Νίκος Μηλαδόπουλος, με το νέο έτος θα αγωνίζεται στα γήπεδα της Γ΄ Εθνικής, αντίπαλος των Ηλειακών ομάδων.

                  Έρχεται  ο Ηλ. Κουλούρης  στη Δόξα Ν. Μανωλάδας !

Στον αντίποδα της παραχώρησης Μηλαδόπουλου, η Δόξα θα αποκτήσει σήμερα με ελευθερη όμως μεταγραφή, τον περσινό φορ του Πανμοβριακού στα περσινά Πλέι Οφ της Αχαΐας με έξι τέρματα, Ηλία Κουλούρη. Ο Ηλίας Κουλούρης, έχει γεννηθεί την 1/12/1999. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ατρομήτου Λάππα, συνέχισε την καριέρα του για 3 χρόνια στον Πρωτέα. Σε ηλικία 15 ετών μεταπήδησε στην παιδική ομάδα του Πανομβριακού Ριόλου, οπου ανήκει εως τωρα, εχοντας φύγει για ένα  χρόνο στην ΑΕΚ, η οποία τον ενέταξε στο δυναμικό της και τις ομάδες υποδομής της..

                                Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ομάδες…

Σε ότι αφορά το χώρο του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου (Γ’ Εθνική και όλες οι Τοπικές Κατηγορίες), υπενθυμίζεται στα σωματεία και στους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές ότι κατά την χειμερινή περίοδο των εγγραφών – μετεγγραφών (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019) μπορούν να προχωρούν και να καταθέτουν έντυπα μεταβολών για:

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ: Από 2 Ιανουαρίου 2019 έως 31 Ιανουαρίου 2019

ΔΙΕΘΝΕΙΣ Μετεγγραφές: Από 2 Ιανουαρίου 2019 έως 31 Ιανουαρίου 2019

ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΕΣ: Από 2 Ιανουαρίου 2019 έως 31 Ιανουαρίου 2019

ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ: Από 2 Ιανουαρίου 2019 έως 31 Ιανουαρίου 2019

ΠΡΩΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Από 2 Ιανουαρίου 2019 έως 30 Απριλίου 2019

ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ: Από 2 Ιανουαρίου 2019 έως 28 Φεβρουαρίου 2019

Με τη μορφή δανεισμού παραχώρησε η Δόξα τον Νίκο Μηλαδόπουλο στον Πανμοβριακό Ριόλου. Ο παίκτης, ο οποίος είχε κι άλλες προτάσεις από ομάδες της τοπικής κατηγορίας, αποφάσισε να κάνει το άλμα στην καριέρα του και να δοκιμάσει σε μια ομάδα Γ΄ Εθνικής. Ο Νίκος Μηλαδόπουλος, άρεσε στην ομάδα του Ντίνου Σπυρόπουλου, η οποία κατέθεσε πρόταση στη Δόξα για την απόκτησή του. Έτσι ο Νίκος Μηλαδόπουλος, με το νέο έτος θα αγωνίζεται στα γήπεδα της Γ΄ Εθνικής, αντίπαλος των ηλειακών ομάδων.

Το «κανόνι» του Πανμοβριακού στα περσινά Πλέι Οφ της Αχαΐας με έξι τέρματα, τον Ηλία Κουλούρη, ετοιμάζεται να αποκτήσει η Δόξα Νέας Μανολάδας, η οποία δείχνει ότι δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τη «μάχη» για μια θέση στα Πλέι Οφ της Α1 κατηγορίας.

Με το μπάσιμο του νέου έτους, οι Αετοί κάνουν δυνατό μπάσιμο στο μεταγραφικό παζάρι, αποκτώντας έναν από τους παίκτες οι οποίοι οδήγησαν τους Ροσονέρι του Ριόλου στην κατάκτηση του περσινού Πρωταθλήματος.

Ο Ηλίας Κουλούρης, έχει γεννηθεί την 1/12/1999. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ατρομήτου Λάππα, συνέχισε την καριέρα του για 3 χρόνια στον Πρωτέα. Σε ηλικία 15 ετών μεταπήδησε στην παιδική ομάδα του Πανομβριακού Ριόλου, ενώ είχε 3 συμμετοχές στην Α;  κατηγορία με την ανδρική ομάδα. Ένα χρόνο μετά, ήρθε η ΑΕΚ, η οποία τον ενέταξε στο δυναμικό της και τις ομάδες υποδομής της. Το μεγάλο αυτό άλμα στην καριέρα του, του προσέφερε πλούσιες εμπειρίες. Η επάνοδός του πέρσι στον Ριόλο, τον βρήκε μέλος της πρώτης ομάδας και μάλιστα πρωταγωνιστή. Η κίνηση απόκτησης του Ηλία Κουλούρη, δεν έχει σχέση με την μετακίνηση του Μηλαδόπουλου στον Πανμοβριακό, δηλαδή στο πλαίσιο κάποιας ανταλλαγής. Είναι απλά μια κίνηση και κατόπιν επιθυμίας του ιδίου, προκειμένου να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, καθώς ακόμα βρίσκεται μόλις στα 19 του χρόνια.

Όλη η επικαιρότητα