Ηλεία

Πρώτο κουδούνι στα σχολεία του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας

Ακούστε το άρθρο

Ήχησε και πάλι το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, ημέρα  Αγιασμού Σχολείων και επίσημης έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Δήμαρχος , οι Αντιδήμαρχοι  και  μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, έδωσαν και φέτος το «παρών» στον καθιερωμένο Αγιασμό που πραγματοποιήθηκε σε όλα τα σχολεία της περιοχής   και ευχήθηκαν σε μαθητές και διδακτικό προσωπικό να έχουν μια καλή και εποικοδομητική σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο!

Κοντά στους μαθητές και τις μαθήτριες  βρέθηκε την πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ  Θύμιος Κοτζιάς, στην τελετή του Αγιασμού του Γυμνασίου Αρχαίας Ολυμπίας, συνοδευόμενος  από τον Αντιδήμαρχο Ολυμπίας κ Φώτη Κωσταριά.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τους εκπαιδευτικούς και απευθυνόμενος σε αυτούς ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους. «Η χρονιά θα είναι δύσκολη για όλους μας. Είμαι όμως βέβαιος ότι και εσείς από την πλευρά σας θα κάνετε το καθήκον σας. Τα παιδιά μας και η σωστή τους εκπαίδευση είναι ότι σημαντικότερο για την κοινωνία μας.

Ο  Δήμος μας θα  σταθεί στο πλάι σας με συνέπεια και θα είναι ενεργά παρών σε ότι απασχολεί τη σχολική κοινότητα».

 Ο κ Κοτζίας στην ομιλία του  ενθάρρυνε τους μαθητές να ξεκινήσουν την προσπάθεια τους με όρεξη για μελέτη διευκολύνοντας το έργο των δασκάλων και καθηγητών τους. Επεσήμανε πόσο σημαντικό είναι να αναγνωρίσουν τις θυσίες των γονιών τους και να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια τους, κλείνοντας με ευχές για προκοπή και καλή πρόοδο.

«Εύχομαι από καρδιάς η νέα σχολική χρονιά να είναι εποικοδομητική, δημιουργική, γεμάτη υγεία και διάθεση για συστηματική δουλειά προκειμένου να σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σας καθώς και σε ένα καλύτερο αύριο για εσάς, τις οικογένειές σας και την πατρίδα μας.»

Όλη η επικαιρότητα