Εκπαίδευση Ηλεία

Πρώτος στη Σχολή Μηχανικών Αεροσκαφών ο Δημήτρης Πανταζόπουλος από το ΓΕΛ Λεχαινών με 19.394 μόρια

Ακούστε το άρθρο

Πρώτος στη Σχολή Ικάρων στο Τμήμα Μηχανικών πέρασε ο Πανταζόπουλος Δημήτρης από τα Λεχαινά και η… οικογενειακή παράδοση στις πρωτιές συνεχίζεται.

Το 2009 η αδελφή του με 18520 μόρια εισέρχεται στην ΣΣΑΣ (Κτηνιατρικό), το 2011 η δεύτερη αδελφή του με 19560 μόρια πετυχαίνει την εισαγωγή της στο τμήμα Βιολογίας. Τώρα ήταν η σειρά του: ο Δημήτρης Πανταζόπουλος από το ΓΕΛ Λεχαινών πέτυχε 19.394 μόρια (τομέας Θετικών σπουδών) και το όνειρό του ήταν η Σχολή Ικάρων. Όνειρο που αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα.

«Έχουμε καλές σχέσεις με τις εξετάσεις» λέει χαμογελώντας ο Δημήτρης που έχει αποβάλλει πια το άγχος των εξετάσεων και της βαθμολογίας. Δεν περίμενε την πρωτιά, αλλά περίμενε να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις.

Δίπλα του ικανοποιημένοι και συγκινημένοι οι γονείς του κ.Βασίλης (συνταξιούχος της Πυροσβεστικής) και η κ. Δήμητρα. Οι αδελφές του τον συνεχάρησαν για την πρωτιά του «και η παράδοση της οικογένειας συνεχίζεται»

«Σκληρή δουλειά»

«Ό, τι πέτυχα το πέτυχα με πολύ δουλειά, σκληρή δουλειά, πολλές θυσίες και πολύ κόπο. Στόχος μου είναι να ολοκληρώσω με επιτυχία τις σπουδές μου στη Σχολή Ικάρων. Στερήθηκα κάποια πράγματα για να φθάσω σε αυτή την υψηλή βαθμολογία και να βρεθώ πρώτος και αισθάνομαι απόλυτα ικανοποιημένος. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τους καθηγητές μου και ιδιαίτερα δύο καλούς μου φίλους τους Κώστα Σωτηρόπουλο και Διονύση Αλεβιζόπουλο», δήλωσε στην «Πατρίς» ο Δημήτρης.

Η «Πατρίς» τον συγχαίρει και του εύχεται καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία.

Όλη η επικαιρότητα