Lifestyle

Πρόβα γάμου για την κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και τον αρραβωνιαστικό της

Ακούστε το άρθρο

Αντίστροφα μετρούν για το γάμο τους η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα και ο αρραβωνιαστικός της Matthew Kumar. Το ζευγάρι ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό τον αρραβώνα του μέσα από τα social media και την είδηση επιβεβαίωσε και το γραφείο Τύπου της οικογένειας. Ωστόσο, λίγο πριν ανέβουν οι δυο τους τα σκαλιά της εκκλησίας βρέθηκαν στο γάμο φιλικού τους ζευγαριού στην Καλιφόρνια και έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Χαμογελαστοί και χαρούμενοι, οι δυο τους βρέθηκαν στο γάμο της καλής φίλης της Θεοδώρας με τον εκλεκτό της καρδιάς της στο Metropol Venue στην Καλιφόρνια και έδωσαν τις ευχές τους στο ζευγάρι. Και φυσικά έκαναν πρόβα γάμου μιας και το δικό τους μυστήριο πλησιάζει.

Λίγα λόγια για το Love Story της Θεοδώρας με τον Matthew Kumar

Ο έρωτας του ζευγαριού έγινε γνωστός τον Μάιο του 2016, όταν οι δυο τους παρευρέθησαν στον γάµο φίλων τους από την Ινδία. Λίγους µήνες µετά, η Θεοδώρα ανέβασε τρυφερές φωτογραφίες τους από ένα ταξίδι τους στην Ταϋλάνδη.

Έκτοτε οι δυο τους είναι αχώριστοι και μένουν μόνιμα στο Λος Άντζελες, όπου η 35χρονη Θεοδώρα ασχολείται με την ηθοποιία και ο 34χρονος αγαπημένος της είναι ένας πολλά υποσχόμενος δικηγόρος με ειδικότητα στις αγωγές αποζημιώσεων των θυμάτων των φυσικών καταστροφών.

Ο γαμπρός έχει γνωρίσει και την οικογένεια της Θεοδώρας, ενώ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις µε τα αδέλφια της και κυρίως τον Φίλιππο!

Πηγή: tlife 

Όλη η επικαιρότητα