Προγνωστικά

Προβάδισμα ΠΑΟΚ κόντρα σε Παναθηναϊκό, υψηλό σκορ στον τελικό Ρεάλ – Εφές

Εδώ θα βρεις κορυφαία προγνωστικά για Roland Garros 2022 Στοίχημα!
Ακούστε το άρθρο

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, αλλά και ο τελικός της Ευρωλίγκας στο μπάσκετ μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Αναντολού Εφές, μονοπωλούν το ενδιαφέρον στο αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου (21/5).

Εδώ θα βρεις κορυφαία προγνωστικά για Roland Garros 2022 Στοίχημα!

  1. Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (20:00)

Ύστερα από 8 χρόνια, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κοντράρονται ξανά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Το 2014, οι Πράσινοι είχαν επικρατήσει με σκορ 4-1, κατακτώντας το τελευταίο τους τρόπαιο, ενώ έπρεπε να περάσουν οκτώ χρόνια για να προκριθούν στον τελικό της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Οι Θεσσαλονικείς έχουν σημαδέψει εδώ και καιρό αυτό το ματς, που είναι ο 5ος τελικός Κυπέλλου την τελευταία εξαετία, μετρώντας το απόλυτο στους τέσσερις προηγούμενους. Ο Παναθηναϊκός είναι αισθητά βελτιωμένος στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει τον τρόπο για να παίρνει αυτό που θέλει σε τέτοιους αγώνες.

Ποντάρισμα στο σημείο 2 (2.78).

  1. Ρεάλ Μαδρίτης – Εφές (20:00)

Η Αναντολού Εφές εξασφάλισε την πρόκριση για τρίτη συνεχόμενη φορά στον τελικό της Ευρωλίγκας και διεκδικεί το δεύτερο τρόπαιο στην ιστορία της. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πιο «βαριά» φανέλα και μετά την επικράτησή της κόντρα στη «μισητή» Μπαρτσελόνα και η αυτοπεποίθηση βρίσκεται στα ύψη παρά τον τραυματισμό του Γκος, ο οποίος θα απουσιάσει. Περιμένουμε έναν τελικό με υψηλό σκορ, καθώς λογικά οι δύο ομάδες θα πλησιάσουν ή θα ξεπεράσουν τους 80 πόντους.

Ποντάρισμα στο Over 155,5 στους πόντους (1.93).

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Αγώνων στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Όλη η επικαιρότητα