Categories: Τεχνολογία

Προβλήματα στο Twitter μετά το νέο κύμα απολύσεων

Share

Προβλήματα σημειώθηκαν για ακόμη μια φορά στη λειτουργία του Twitter το μεσημέρι της Τετάρτης.

Οι χρήστες ανέφεραν δυσλειτουργίες στο feed, τόσο στη mobile εφαρμογή όσο και στη desktop εκδοχή. Όπως ανέφεραν, δεν εμφανίζονταν οι ενημερώσεις στο timeline της εφαρμογής. Η εταιρεία δεν τοποθετήθηκε άμεσα επί του προβλήματος, το οποίο έκανε την εμφάνισή του σε πολλές χώρες.

Προβλήματα στο Twitter μετά το νέο κύμα απολύσεων

Σύμφωνα με το Down Detector το πρόβλημα της πλατφόρμας του Έλον Μασκ, καταγράφηκε σε όλες τις χώρες λειτουργίας του Twitter. Η λειτουργία άρχισε να αποκαθίσταται σταδιακά μετά από ένα 2ωρο προβλημάτων, ωστόσο νέα προβλήματα προέκυψαν και στη συνέχεια της ημέρας.

Σημειώνεται πως το εν λόγω ζήτημα ήρθε μετά τις νέες απολύσεις που έγιναν από τη διοίκηση τον προηγούμενο μήνα, που ήρθαν να προστεθούν σε σειρά απολύσεων το τελευταίο διάστημα, με πολλούς από τους πρώην υπαλλήλους να αντιδρούν έντονα με αναρτήσεις τους στα social media. Συγκεκριμένα, την περασμένη εβδομάδα έχασαν τις δουλειές τους 200 product managers, data scientists και προγραμματιστές.

Μετά το νέο μαζικό κύμα απολύσεων, συνολικά έχουν φτάσει τις 3.700, καθώς ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της πλατφόρμας που εξαγόρασε τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης έναντι 44 δισεκ. δολαρίων, λαμβάνει μέτρα για τη μείωση του “λειτουργικού κόστους”. Ο Μασκ δήλωσε άλλωστε τον Νοέμβριο πως η εταιρεία ήταν αντιμέτωπη με “μεγάλη πτώση των εσόδων”, καθώς οι διαφημιστές μείωναν τις δαπάνες τους εξαιτίας των ανησυχιών τους για την έλλειψη ελέγχου του περιεχομένου.

Πηγή: news247.gr

Tags: TWITTER