ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 2-1. Νίκη γοήτρου με υπογραφή Καλαντζή

Share

Η ομάδα της Πύλου, έχασε στο 25΄κλασική ευκαιρία, όταν ο Τσάτσος έφυγε από θέση έξω δεξιά, έκανε τη σέντρα λίγο έξω από τη μικρή περιοχή και πλάγια θέση, όπου ο Κερμενίδης έκανε το πλασέ, αλλά ο Καλλιακμάνης απογειώθηκε στη γωνία του και απομάκρυνε σε κόρνερ.
Στο 38΄ο Σταθάτος έκανε τη σέντρα, η μπάλα αποκρούστηκε και ο Μπράβος από το ύψος της περιοχής έπιασε το σουτ που έφυγε άουτ. Στο 45΄, από το ύψος της περιοχής ο Αντωνόπουλος σημάδεψε το παραθυράκι του Κόκκαλη, όμως αυτός απογειώθηκε και απομάκρυνε σε κόρνερ.

Ο Κερμενίδης στο 49΄πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, σούταρε όμως με το δεξί ψηλά άουτ. Στο 53΄ο Μπαρμπαρούσης έκανε ένα καλό σουτ που έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 61΄, το σουτ του Σταθάτου έξω από την περιοχή κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Κόκκαλη. Όπως και στο 66΄, όταν η σέντρα του Μπουτσικάκη, κατέληξε σε κεφαλιά του Γκαντιάγκα, απόκρουση του Κόκκαλη και με τη βοήθεια του δοκαριού, η μπάλα έφυγε κόρνερ. στο 86΄παραλίγο να κλέψει και τη νίκη, όταν ο Γεωργιόπουλος έφυγε στην πλάτη της άμυνας από μπαλιά του Κερμενίδη, έσκαψε τη μπάλα στον επερχόμενο Καλλιακμάνη, αλλά ο Κασάπης έδιωξε τη μπάλα πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα.

Αστέρας: Καλλιακμάνης, Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος, Τζορό (69΄Κασάπης), Αρβανίτης, Μπράβος, Μπουζούρας, Σταθάτος, Μπαρμπαρούσης (76΄Παπουτσής), Γκαντιάγκα, Παρασκευόπουλος (55΄Μελετίδης).

Τσικλητήρας: Κόκκαλης, Μανίκος (64΄Σβίγκος-77΄λ.τ. Πύλιος), Καραμπάς, Σεντεμέντες, Ρούσσης, Ζαχαρόπουλος, Γεωργιόπουλος, Κυριαζόπουλος, Ρήγας (67΄Δούνιας), Τσάτσος, Κερμενίδης.