Γ Εθνική

ΠΣ Καλαμάτα: Ξεκίνησε χθες προετοιμασία με στόχο την άνοδο

Ακούστε το άρθρο

Επιστροφή στα βάσανα όπως συνηθίζεται να λέγεται για τους παίκτες της Καλαμάτας καθώς πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν. Οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με το νέο προπονητή και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, έξι προς το παρόν.

Πιο συγκεκριμένα αναφερόμαστε στους Ζαχαρόπουλο, Μουστάκα, Νικολόπουλο, Γκομες καθώς και τους Δημητρίου από το Μεσσηνιακό και το Χελά από το Τσικλητήρα, οι οποίοι βρίσκονται υπό δοκιμή. Οι παίκτες επιδόθηκαν σε χαλαρές ασκήσεις με τη μπάλα και η ένταση των προπονήσεων αναμένεται να αυξηθεί από την ερχόμενη εβδομάδα.

Στο πλαίσιο της έναρξης της προετοιμασίας ο κ.Ζαλίκας μας δήλωσε τα εξής:

» Υπάρχουν πολλές προσδοκίες για τη φετινή σεζόν και είμαστε αποφασισμένοι να τις εκπληρώσουμε με σκληρή δουλειά. Ξεκάθαρος στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στη Β Εθνική. Κατανοώ πως ο κόσμος ανησυχεί καθώς δεν έχουμε κάνει αρκετές μεταγραφές μέχρι σήμερα, αλλά πραγματικά δε συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας καθώς είναι δρομολογημένη η απόκτηση ποιοτικών ποδοσφαιριστών. Το ότι έχει υπάρξει καθυστέρηση έχει να κάνει με την τακτική που ακολουθεί το σωματείο και μην εκπλαγείτε αν μεσα στη διάρκεια μιας μέρας έχουμε ανακοίνωση πολλών ποδοσφαιριστών. Οι προπονήσεις θα γίνονται το πρωί στο Στάδιο και το απόγευμα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Ήδη έχουμε κλείσει τα δύο πρώτα φιλικά με Απόλλωνα το Σάββατο και Πανθουριακό την ερχόμενη εβδομάδα. Εύχομαι να έχουμε μια καλη σεζόν με υγεία και να επιτύχουμε τους στόχους μας. »

Όλη η επικαιρότητα