Ηλεία

Ψάχνουν τις πινακίδες στα χορτάρια στη διασταύρωση για Νέα Φιγαλεία, Επικούριο Απόλλωνα και Νέδα

Ακούστε το άρθρο

Χωρίς φωτισμό παραμένει η διασταύρωση Θολού – Νέας Φιγαλείας με την Ε.Ο Πύργου – Κυπαρισσίας τα τελευταία χρόνια με τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες να αδυνατούν να δώσουν μόνιμη λύση στο σοβαρό αυτό θέμα.

Πολλά τα παράπονα το τελευταίο διάστημα για της πληροφοριακές – ενημερωτικές πινακίδες που έχουν τοποθετηθεί ή υπάρχουν εδώ και χρόνια επί της Εθνικής Οδού Πύργου – Κυπαρισσίας, στη διασταύρωση για Νέα Φιγαλεία, Νέδα & Επικούριο Απόλλωνα.

Οι περισσότερες πινακίδες έχουν ‘χαθεί’ μέσα στα χορτάρια που τις έχουν καλύψει καθώς έχει χρόνια να καθαριστεί το σημείο ενώ το γεγονός πως πολλές πινακίδες είναι ίδιες αλλά με διαφορετική αναγραφή χιλιομέτρων, προβληματίζει συχνά τους επισκέπτες της περιοχής.

Πέραν αυτού, η διασταύρωση παρά τις συχνές ενέργειες της Π.Δ.Ε να λυθεί το πρόβλημα του, παραμένει χωρίς φωτισμό με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τη κίνηση των οχημάτων κατά τις βραδινές ώρες ενώ στο σημείο υπάρχουν και στάσεις των ΚΤΕΛ Ηλείας-Μεσσηνίας με τα λεωφορεία να αποβιβάζουν πολίτες εν μέσω σκότους.

Πηγή: #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24

Όλη η επικαιρότητα