Ηλεία

«Ψωνίζω- κερδίζω- στηρίζω… τα μαγαζιά του τόπου μου»: Νέα δράση από τον Εμπορικό Σύλλογο Ήλιδας με πλούσια δώρα

Ακούστε το άρθρο

Με σύνθημα «Ψωνίζω- κερδίζω- στηρίζω… τα μαγαζιά του τόπου μου», ξεκινά από την 1η Μαρτίου η νέα δράση του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας που έχει ως στόχος την τόνωση της τοπικής αγοράς αλλά και την στήριξη των καταναλωτών.

Η δράση, η οποία παρουσιάστηκε χθες κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Σιαψάλης, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Γεωργακόπουλος και ο ταμίας Φώτης Νικολόπουλος, ξεκινά την 1η Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στο τέλος του μήνα και σε αυτή συμμετέχει η πλειοψηφία των καταστημάτων της πόλης.

Κάθε 10 ευρώ λαχνός

Όσα καταστήματα λαμβάνουν μέρος θα έχουν αναρτήσει στις βιτρίνες τους την αφίσα με το παραπάνω σύνθημα και οι καταναλωτές που θα κάνουν αγορές άνω των δέκα ευρώ θα λαμβάνουν έναν λαχνό (ένας λαχνός για κάθε δέκα ευρώ αγορών) και στο τέλος του μήνα θα λάβουν μέρος στην κλήρωση με πλούσια δώρα.

Ειδικότερα, τα δώρα που περιλαμβάνει η κατά μία έννοια λαχειοφόρος, θα είναι ένα τετραήμερο ταξίδι για δύο άτομα στη Ρώμη, ένα ανδρικό ρολόι, ένα τάμπλετ και ένα καλάθι με ψώνια.

«Θέλουμε με αυτό τον τρόπο να στηρίξουμε την αγορά, να στηρίξουμε τον τόπο μας και ελπίζουμε ότι οι καταναλωτές θα ανταποκριθούν και θα στηρίξουν την προσπάθεια του Συλλόγου» υπογράμμισε ο κ. Σιαψάλης.

Από την πλευρά του ο κ. Γεωργακόπουλος επεσήμανε ότι αυτή τη φορά ο Σύλλογος σκέφτηκε μία διαφορετική δράση μέσω της οποίας  αφενός θα ενισχυθεί η τοπική αγορά, αφετέρου θα ωφεληθούν και οι καταναλωτές, επισημαίνοντας ότι τα δώρα είναι πολύ καλά και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα λειτουργήσει καλά η συγκεκριμένη δράση.

Ο κ. Νικολόπουλος τόνισε ότι τα καταστήματα ήδη έχουν καλές τιμές και κάνουν το καλύτερο στην εξυπηρέτηση των καταναλωτών και με την συγκεκριμένη δράση ο Εμπορικός Σύλλογος έρχεται να προσθέσει κάτι παραπάνω προκειμένου να βγουν ωφελημένοι και οι καταστηματάρχες και οι καταναλωτές και κάλεσε όλους να στηρίξουν την προσπάθεια.

Όλη η επικαιρότητα