Κόσμος

«Πτώματα και συντρίμμια διασκορπίστηκαν στο έδαφος» – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των αυτοπτών της φονικής συντριβής του ΑΝ-148

Ακούστε το άρθρο

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν οι πρώτες συγκλονιστικές μαρτυρίες για την αεροπορική τραγωδία με τη συντριβή του αεροσκάφους που κόστισε τη ζωή σε συνολικά 71 άτομα. Το αεροπλάνο συνετρίβη λίγα μόλις λεπτά μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο της Μόσχας.

Ένας αυτόπτης δήλωσε ότι «Η έκρηξη ήταν τεράστια. Σείονταν τα πάντα. Άκουσα τον θόρυβο από τις τουρμπίνες. Μετά σιωπή. Η έκρηξη έκανε τα τζάμια να τρίξουν εδώ στο έδαφος»

Όπως μετέδωσε το Sky News, αυτόπτες ανέφεραν ότι το μοιραίο αεροπλάνο διαλύθηκε στον αέρα, διασκορπίζοντας στο έδαφος συντρίμμια και πτώματα, σε μία χιονισμένη πλαγιά, κοντά στο χωριό Argunovo.

antonov

Ένας άλλος μάρτυρας ανέφερε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι άκουσε μία έκρηξη, ενώ το αεροπλάνο βρισκόταν ακόμη στον αέρα.

Άλλοι μάρτυρες ανέφεραν στο ρωσικό πρακτορείο Interfax ότι είδαν το αεροπλάνο να φλέγεται στον αέρα προτού συντριβεί.

radar_0

«Άρχισε να διαλύεται στον αέρα. Οι διασώστες βρήκαν δεκάδες πτώματα στο σημείο», τόνισε μία άλλη πηγή στο ρωσικό πρακτορείο Interfax. Επίσημα ωστόσο μόνο δύο πτώματα έχουν εντοπιστεί

https://www.youtube.com/watch?v=IasyCOWNwi0

«Δεν υπάρχουν επιζώντες»

Το γραφείο του Ρώσου εισαγγελέα με αρμοδιότητα στις μεταφορές, δήλωσε ότι οι 65 επιβάτες και τα 6 μέλη του πληρώματος του αεροσκάφους της ρωσικής αεροπορικής εταιρίας Saratov Airlines, που κατέπεσε σε περιοχή της Μόσχας, είναι όλοι νεκροί, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων IFAX.

Πηγή: newsbeast.gr

Όλη η επικαιρότητα