Ηλεία

PUMMARO-Γαστούνη: Νέα επενδυτικά σχέδια

Η διευθύνουσα σύμβουλος της ΜΙΝΕΡΒΑ ΑΕ κ. Χρύσα Μπόνου στην εφ. «Πατρίς»!
Ακούστε το άρθρο

Μια νέα μονάδα έρχεται να προστεθεί σύντομα στο εργοστάσιο Pummaro-ΜΙΝΕΡΒΑ της Γαστούνης, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό το προϊόν που θα παράγεται.

Αυτό προκύπτει από τις αποκλειστικές δηλώσεις της Διευθύνουσας συμβούλου της ΜΙΝΕΡΒΑ ΑΕ κ. Χρύσας Μπόνου στην εφ. «Πατρίς». Η Διευθύνουσα σύμβουλος κ. Χρύσα Μπόνου και ο Διευθυντής της εφοδιαστικής αλυσίδας της ΜΙΝΕΡΒΑ ΑΕ κ. Κώστας Αντωνόπουλος επισκέφθηκαν το εργοστάσιο τοματικών προϊόντων της PUMMARO- ΜΙΝΕΡΒΑ στη Γαστούνη με αφορμή τα εγκαίνια και τον αγιασμό της νέας πτέρυγας προϊόντων συναφών με την τομάτα.

«Δυνατή μονάδα»

Η Διευθύνουσα σύμβουλος της ΜΙΝΕΡΒΑ A.E. Χρύσα Μπόνου μετά την ξενάγησή της στη νέα πτέρυγα δήλωσε αποκλειστικά στην εφ. «Πατρίς»: «Εξελισσόμαστε και εκσυγχρονιζόμαστε μαζί εδώ στη Γαστούνη, εδώ που χτυπάει η «καρδιά» της τομάτας και η μισή καρδιά της ΜΙΝΕΡΒΑ», γιατί η υπόλοιπη μισή είναι στα άλλα μας εργοστάσια. Πιστεύουμε πολύ στην περιοχή και στον κόσμο της.

Αγαπήσαμε από την αρχή τον τρόπο λειτουργίας και το brand και την εργοστασιακή μονάδα και σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να φέρνουμε νέα πράγματα, να μεγαλώνουμε γιατί όταν μεγαλώνουν οι εταιρείες μεγαλώνουν και οι άνθρωποι μαζί. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε με ασφάλεια, με πάθος γι’αυτό που κάνουμε, να δημιουργούμε αξία για όλους γύρω μας, για τους καταναλωτές μας, τους εργαζόμενούς μας , για τους μετόχους μας. Η μονάδα στη Γαστούνη θα γίνει ακόμη πιο δυνατή. Εξακολουθούμε να έχουμε σχέδια να μεγαλώσουμε περαιτέρω»

«Νέοι παραγωγοί μαζί μας»

Ο κ. Κώστας Αντωνόπουλος, Διευθυντής της εφοδιαστικής αλυσίδας δήλωσε αποκλειστικά στην εφ. «Πατρίς»: «Ένα από τα θετικά της καινούργιας περιόδου είναι ότι με τη βοήθεια του γεωπονικού μας τμήματος φέραμε και καινούργιους παραγωγούς στην τομάτα.

Άρα συνολικά αυξήθηκαν τα στρέμματα της περιοχής ανεξαρτήτως εργο- στασίων. Καινούρια χωράφια λοιπόν από μια καλλιέργεια που έχει μέλλον. Η χρονιά μέχρι στιγμής έχει πάει πολύ καλά και από πλευράς φυτεύσεων και χωρίς εκπλήξεις από τον καιρό. Ευελπιστούμε ότι παρά τις αντιξοότητες που αντιμετώπισαν οι παραγωγοί λόγω της ακρίβειας μια σειράς από εφόδια και φυσικά των καυσίμων, με την πολιτική υποστήριξης των παραγωγών και του εισοδήματός τους στο τέλος της σεζόν αυτής θα είναι ευχαριστημένοι, θα δουν τους κόπους τους να ανταμείβονται και έτσι θα πάμε προς την επόμενη χρονιά με πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία για δημιουργικότητα και προκοπή».

Όλη η επικαιρότητα