Ηλεία

Πύργος: Αυτοκίνητο καβάλησε το πεζοδρόμιο μετά από σύγκρουση με άλλο ΙΧ

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε στον κόσμο που βρισκόταν στο κέντρο του Πύργου η σύγκρουση δυο ΙΧ οχημάτων το μεσημέρι της Δευτέρας στη διασταύρωση του «Σταυροπάζαρου», χωρίς ωστόσο να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός των επιβαινόντων παρά μόνο η πρόκληση σοβαρών υλικών ζημιών.

Ειδικότερα, στο σημείο που διασταυρώνονται οι οδοί Ερμού και Καραϊσκάκη, τα δύο οχήματα μάρκας Audi και Huyndai είχαν μια δυνατή πλαγιομετωπική σύγκρουση, με αποτέλεσμα και τα δυο οχήματα να υποστούν σοβαρές υλικές ζημιές. Αιτία της σύγκρουσης ήταν η παραβίαση της ειδικής σήμανσης «Stop» από τον ηλικιωμένο οδηγό του Huyndai που κινούταν επί της οδού Καραϊσκάκη.

Ευτυχώς η κατάληξη του ατυχήματος δεν είχε τραυματισμό κάποιου από τους εμπλεκόμενους. Στο σημείο άμεσα βρέθηκαν οι αστυνομικές αρχές προκειμένου να ελέγξουν την κίνηση των διερχόμενων οχημάτων από το σημείο, ενώ άμεση ήταν και η κινητοποίηση της οδικής βοήθειας προκειμένου να απομακρυνθούν τα οχήματα από το σημείο και να συνεχιστεί κανονικά η ροή της κίνησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο σημείο εδώ και χρόνια αποτελεί μια από τις πιο επικίνδυνες και με τα περισσότερα ατυχήματα διασταυρώσεις, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν συμβεί συγκρούσεις άλλοτε υλικές και άλλοτε πιο σοβαρές.

Όλη η επικαιρότητα