Ηλεία

Πύργος: Αυτοκίνητο «τούμπαρε» στην Αλφειού – Δύο τραυματίες (PHOTOS)

Ακούστε το άρθρο

Μια μικρή περιπέτεια έζησε νεαρό ζευγάρι χθες το μεσημέρι στην περιοχή Κολιρέικες Παράγκες, λίγο πριν τη 1, καθώς το όχημα στο οποίο επενέβαιναν εξετράπη της πορείας του και κατέληξε εντός μεγάλου αποστραγγιστικού καναλιού του ΓΟΕΒ, χωρίς ωστόσο να προκληθεί σοβαρός τραυματισμός.

Συγκεκριμένα, το τζιπ στο οποίο βρισκόταν το ζευγάρι κινούταν επί της συνδετήριας οδού της ΕΟ Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας με την ΕΟ Πύργου-Κυπαρισσίας. Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα τα αίτια για τα οποία ο νεαρός οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και εξετράπη εντός του καναλιού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός οδηγός έκανε ορισμένους ελιγμούς στο δρόμο προκειμένου να αποφύγει τον κατεστραμμένο δρόμο και τις τεράστιες λακκούβες του στο σημείο αυτό, με αποτέλεσμα να απολέσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Στο σημείο βρέθηκαν περίοικοι που αντιλήφθηκαν άμεσα το κατεστραμμένο αμάξι και έσπευσαν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό και την κοπέλα που επέβαιναν στο ΙΧ, προτού φθάσουν οι Πυροσβεστικές δυνάμεις με δυο οχήματα και 6 άνδρες. Το μόνο που χρειάστηκε να επέμβουν οι άνθρωποι της πυροσβεστικής ήταν για να αποσυνδέσουν την μπαταρία για την αποφυγή βραχυκυκλώματος.

Άμεση ήταν και η ανταπόκριση του ΕΚΑΒ, με το ασθενοφόρο να παραλαμβάνει τους τραυματίες και να τους μεταφέρει ελαφρά τραυματίες στο Γ.Ν. Πύργου.

Δυνάμεις της τροχαίας βρέθηκαν και αυτές κοντά στο σημείο του ατυχήματος, ελέγχοντας την κυκλοφορία των υπόλοιπων αμαξιών και διενεργώντας προανάκριση για τα αίτια κάτω από τα οποία εκτυλίχθηκε το ατύχημα.

Όλη η επικαιρότητα