Ηλεία

Πύργος: Άμεση ανταπόκριση στην κραυγή αγωνίας της Βασ. Κουφώλια – Πρόσφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

Ακούστε το άρθρο

ΑΜΕΣΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΤΗΣ κας ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΚΟΥΦΩΛΙΑ

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του δήμου Πύργου, αλλά και αρκετών πολιτών, στην κραυγή αγωνίας της κας Βασιλικής Κουφωλιά στο δελτίο ειδήσεων της ΟΡΤ TV.

Η κα Κουφωλιά που κατοικεί στο Καταράχι Πύργου, εδώ και 10 μέρες περίπου, βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι της, μαζί με τα 4 παιδιά της, ακολουθώντας πιστά τις ιατρικές οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ., διότι ήρθε σε ολιγόλεπτη επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

Και λόγω του κατ’ οίκον περιορισμού που βρίσκεται, αλλά και του γεγονότος ότι έχουν σταματήσει να ζητούν για εργασία τον σύζυγό της, πλέον η οικογένειά της έχει έντονο πρόβλημα διαβίωσης.

Ο Δήμος Πύργου λοιπόν, θέλοντας να βοηθήσει την κα Κουφωλιά και την οικογένειά της, άμεσα προμηθεύτηκε τρόφιμα και χθες ο αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Βγενόπουλος της τα παρέδωσε, τονίζοντάς της πως θα είναι δίπλα της, ως συμπαραστάτης της σε αυτό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Προσφορές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης υπάρχουν και από αρκετούς πολίτες του Πύργου, που και αυτοί θέλουν να βοηθήσουν αυτήν την πολυμελή οικογένεια, που βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση λόγω μιας άτυχης στιγμής και φυσικά λόγω των συνεπειών που έχει φέρει στην καθημερινότητα όλων των Ελλήνων το ξέσπασμα του κορωνοϊού.

Όλη η επικαιρότητα