WEB tv Ηλεία

Πύργος: Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο – Λαμπερή εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις (VIDEO – PHOTOS)

Ακούστε το άρθρο

Παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε νωρίς το  βράδυ της περασμένης Κυριακής η εορταστικού χαρακτήρα εκδήλωση για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικού δέντρου στην Κεντρική Πλατεία του Πύργου. Μια εκδήλωση που διοργάνωσε ο δήμος Πύργου σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού.

Η γιορτή που χαρακτηρίσθηκε από την εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου (σ.σ. η συντριπτική πλειοψηφία μικρά παιδιά, όπως ήταν φυσικό),  ξεκίνησε με την εμφάνιση ξυλοπόδαρων και ζογκλέρ από την ακροβατική ομάδα «X-SALTIBAGOS», η οποία παρουσίασε ένα πλούσιο θέαμα, με πολλά ακροβατικά, ζογκλερικά κι άλλα κόλπα που ενθουσίασαν τα παιδιά και δημιούργησαν κέφι και πολλά χαμόγελα.

Λίγα λεπτά μετά τις 7 μμ ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την φωταγώγηση του δέντρου από τον δήμαρχο Πύργου Γαβρίλη Λιατσή που είχε δίπλα του τον αντιπρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Πύργου Νίκο Λαϊνόπουλο και τους υπαλλήλους του Δήμου που είχαν επιμεληθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης Βασίλη Αθανασόπουλο και Διονύσιο Γεωργόπουλο. Τους δυο τελευταίους ο δήμαρχος του Πύργου τους χαρακτήρισε ως αφανείς ήρωες της καθημερινότητας της πόλης για να προσθέσει ότι «στο πρόσωπο τους θέλω να τιμήσω ολόκληρη την ομάδα των ανθρώπων που κάθε μέρα κρατά τη πόλη καθαρή, προσέχει τα δένδρα και φέρνει χαρά απόψε στα παιδιά». O δήμαρχος Πύργου πρόσθεσε επίσης ότι «για εμένα προσωπικά είναι πιο σπουδαίο απ` όλα να βλέπω χαμόγελα στην πόλη μας».

Το δέντρο άναψε και επιφωνήματα θαυμασμού ακούστηκαν ενώ σχεδόν ταυτόχρονα βεγγαλικά που έπεφταν στον ουρανό έκαναν περισσότερο εορταστική την ατμόσφαιρα…

Στον χαιρετισμό του ο κ. Λαϊνόπουλος καλωσόρισε τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί και παρουσίασε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς ενώ ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους. Για την εμφάνιση των δύο νεαρών τραγουδιστών Νικόχρηστου Λαμπαούνα και Κωνσταντίνου Προκόπη, είπε ότι «πρόκειται για δύο ταλαντούχους Ηλείους οι οποίο τόλμησαν να κυνηγήσουν το όνειρό τους όπως και οι ίδιοι έχουν πει και να συμμετάσχουν σε ένα τηλεοπτικό διαγωνισμό, το The Voice,  προβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο και τον τόπο μας».

Οι δυο τραγουδιστές ήταν αυτοί που «έκλεισαν» την εορταστική εκδήλωση δημιουργώντας ζεστή ατμόσφαιρα –σε αντίθεση με το κρύο που επικρατούσε- ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια της νεολαίας έως και λίγα λεπτά μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής…

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση στην Κεντρική Πλατεία του Πύργου:

Αριστερά ο Κων/νος Προκόπης, δεξιά ο Νικόχρηστος Λαμπαούνας
Αριστερά ο Κων/νος Προκόπης, δεξιά ο Νικόχρηστος Λαμπαούνας

Όλη η επικαιρότητα