Ηλεία

Πύργος: Άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος στα Γρανιτσέικα

Ακούστε το άρθρο

Απαγχονισμένος βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας, ένας άνδρας 62 ετών, στα Γρανιτσέικα Πύργου.

Τραγικός ήταν ο επίλογος για τον 62χρονο Θ.Κ., ο οποίος χθες το βράδυ εντοπίστηκε από συγχωριανούς του απαγχονισμένος εντός του σπιτιού του στην τοπική κοινότητα Γρανιτσεΐκων Πύργου, βυθίζοντας σε θλίψη συγγενείς, φίλους και συγχωριανούς με την αναπάντεχη απόφασή του να δώσει τέλος στη ζωή του.

Ειδικότερα, ήταν λίγο πριν τις 10 το βράδυ όταν ο 62χρονος βρέθηκε από συγχωριανούς τους απαγχονισμένος κοντά στη σκάλα στο εσωτερικό του σπιτιού του. Ανήσυχοι που δεν είχαν ακούσει νέα του για αρκετές ώρες και που δεν τον είχαν δει, κινήθηκαν προς το σπίτι του και μπαίνοντας στο χώρο αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα.

Ειδοποιήθηκαν ΕΚΑΒ και Αστυνομικές Αρχές και στο σημείο έφθασαν άμεσα ένα ασθενοφόρο και ένα περιπολικό. Έχοντας δώσει τέλος ο ίδιος ο 62χρονος στη ζωή του, το ασθενοφόρο αποχώρησε από το σημείο, ενώ οι άνθρωποι της αστυνομίας παρέμειναν στο χώρο μέχρι το τέλος προκειμένου να συλλέξουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και να μάθουν τις αιτίες που οδήγησαν τον 62χρονο στην αυτοχειρία.

O Θ.Κ. ζούσε μόνος του δίχως να έχει καταφέρει να δημιουργήσει δική του οικογένεια, ωστόσο ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο για την τοπική κοινωνία των Γρανιτσεΐκων. Εργαζόταν ως ψυκτικός και σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν ένας από τους καλύτερους στον κλάδο του, ενώ από τις ίδιες μαρτυρίες έγινε γνωστό πως ο Θ.Κ. αποτελούσε έναν ιδιαίτερα εύστροφο άνθρωπο. Οι γείτονές του αλλά και όσοι τον γνώριζαν βρίσκονται σε σοκ με το άκουσμα της είδησης της απώλειάς του, με τους πρώτους να τονίζουν πως η συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα δεν προμήνυε την απονενοημένη πράξη του.

Όλη η επικαιρότητα