Ηλεία

Πύργος: Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο της Γιάννας Τσουκαλά – Πλαστουργού – «Έφυγε» ένας δικός μας άνθρωπος

Ακούστε το άρθρο

Την απώλεια μιας αγαπημένης συναδέλφου, της Γιάννας Τσουκαλά – Πλαστουργού, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή στα 49 της χρόνια, θρηνεί από χθες η δημοσιογραφική οικογένεια της εφημερίδας «Πατρίς».

Τα μάτια όλων, όσοι είχαν την τύχη να την γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί της, «πλημμύρισαν» από δάκρυα.

Άνθρωπος δραστήριος και δημιουργικός, εργατική, υπεύθυνη, με σπάνιο ήθος, είχε καταφέρει να καταξιωθεί κοινωνικά και στον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αφού για μεγάλο χρονικό διάστημα εργάστηκε στην Γραμματεία του ΤΕΙ στον Πύργο.

Η θετική της αύρα και το ηχηρό της γέλιο είναι ακόμα «ζωντανά» στα αυτιά των συνεργατών και φίλων της, εδώ, στην εφημ. «Πατρίς», όπου είχε προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της ως δακτυλογράφος και διορθώτρια, στο τεχνικό τμήμα, για αρκετά χρόνια.

Μια ξαφνική αδιαθεσία, πριν λίγους μήνες, αποδείχθηκε τελικά ότι ήταν η αρχή του τέλους. Με αυταπάρνηση, κι ενώ βρισκόταν στον χώρο εργασίας της, αρνήθηκε να φύγει πριν τη λήξη της βάρδιας, για να μην επιβαρύνει τους συναδέλφους της και δημιουργήσει πρόβλημα και καθυστέρηση στη διαδικασία έκδοσης της εφημερίδας. Από τότε όμως, δεν επέστρεψε ποτέ στο πόστο της.

Η περιπέτεια της υγείας της συνεχίστηκε, κι ενώ τους τελευταίους μήνες, έδωσε έναν δύσκολο και αξιοπρεπή αγώνα για την ζωή της, τελικά, χθες το πρωί άφησε την τελευταία της πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 6:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαμπετίου.

Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Βαρουξή εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον σύζυγό της Μιχάλη, στην κόρη τους Μαρία και στα αδέλφια της, για την απώλεια της αγαπημένης τους Γιάννας.

Όλη η επικαιρότητα